Applanet: To Black Market του Android

0

Στην Ελλάδα το Market δυστυχώς δε προσφέρει πρόσβαση σε εφαρμογές επι πληρωμή με αποτέλεσμα ενα μεγάλο κομμάτι απο τις εφαρμογές (αρκετές απο τις οποίες είναι πολύ χρήσιμες) να μην είναι διαθέσιμες στους Ελληνες χρήστες.

Ολα αυτά τα παραπάνω ήταν πιο εύκολη δικαιολογία που βρήκα για να σας πετάξω στο βούρκο της πειρατείας! Applanet λοιπόν. Το Black Market του Android!

Με τη βοήθεια του μπορείτε να βρείτε ολες τις εφαρμογές του Android επι πληρωμή ή όχι, εντελώς δωρεάν.
Εμφανισιακά το πρόγραμμα θυμίζει πολύ το Market στην προηγούμενη έκδοση του.
Οταν βρείτε την εφαρμογή που θέλετε το πρόγραμμα την κατεβαζει στην κάρτα μνήμης του κινητού σας και ακολούθως αυτόματα το εγκαθιστά στο κινητό σας. Απλό και εύκολο.

Το άλλο καλό του προγράμματος (εκτός απο το τσάμπα) είναι αυτό ακριβώς. Οτι μπορείτε να κρατήσετε ολα τα apk στην κάρτα μνήμης σας, και να τα εγκαταστήσετε οποτε θέλετε.

Δεν είναι ολα λαμπρά βέβαια. Εκτός απο το ηθικό κομμάτι της πειρατείας, υπάρχουν και αλλα μικροπροβληματάκια.
Αρχικά ο Server που φιλοξενεί την Fotbalove Dresy εφαρμογή, συχνά πυκνά παραδίδει πνεύμα αφού το traffic οπως φαντάζεστε είναι τεράστιο, με αποτέλεσμα να βρίσκετε offline για ώρες ή και μέρες. Μάλιστα καθυστέρησα να σας παρουσιάσω την εφαρμογή αν και την έχω υπόψιν μου αρκετό καιρό, αφού για 2 εβδομάδες και κάτι οι Servers βρισκόντουσαν offline. Πλέον έχουν μεταφερθεί σε νέους Server και για την ώρα δεν υπάρχουν προβλήματα.

applanet applanet applanet

Στην εφαρμογή αυτή καθεαυτή εντόπισα 2 προβλήματα. Πρώτον οι περιγραφές σε πάρα πολλές εφαρμογές, απλά απουσιάζουν. Καμία περιγραφή, ουτε καν κάποιο Screenshot για να δείτε τι στο καλό είναι αυτό το πράγμα που θα κατεβάσετε.

Δευτερον και εξαιρετικά πιο σημαντικό είναι οτι κανείς δεν σας εγγυάτε για την ασφάλεια των εφαρμογών που διατίθενται μέσω του Applanet. Θα μπορούσε άνετα να είναι ένας ιός, ή να αποκτά πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς καμία ειδοποίηση. Για αυτό λοιπόν προσοχή!! Προσέχουμε για να έχουμε

Πριν σας δώσω το link, θα επαναλάβω οτι δε θεωρώ της εφαρμογές του android τόσο ακριβές. Μάλιστα replique montre suisse οι ουσιαστικά χρήσιμες εφαρμογές είναι εξαιρετικά φτηνές για να της αγοράσετε. Αν έχετε λοιπον τροπο(market enabler;) αγοράστε τις εφαρμογές που πραγματικά σας φάνηκαν χρήσιμες.

[stextbox id=”download”]Για να κατεβάσετε το Applanet, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επισκευθείτε το www.applanet.net, μέσω του τηλεφώνου σας, και το apk, θα κατέβει αυτόματα[/stextbox] [Επίσημη Σελίδα]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

17 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Blackmart is a very good app

  2. […] το Applanet; Για όσους δεν το πρόλαβαν ήταν μια εφαρμογή που σας […]

  3. Τελευταία, το applanet δεν ανοίγει καθόλου και δείχνει να φορτώνει συνέχεια.
    Φταίει το οτι είναι φορτωμένοι οι σέρβερ, όπως γράφεις και στα σχόλια ?
    Ευχαριστώ πολύ.

    • Ναι εχω και εγώ πολλα προβλήματα τις τελευταίες εβδομαδες. 99% έχουν προβλήματα με του Server πάλι

  4. καλημερα, παραπανω λες οτι δεν θεωρεις ακριβες τις εφαρμογες του market ? εγω στο μαρκετ του κινητου μου (x peria mini) δεν υπάρχει καμία εφορμογή επι πληρωμή.
    Που μπορώ να τις βρω ?

    • Αν δεν παρέχει ο δημιουργός τρόπους αγοράς της πλήρης έκδοσης δε μπορείς. Αρκετά προγράμματα μπορείς να κατεβάσεις το Demo και να αγοράσεις την πλήρη έκδοση μετά απο το Site του δημιουργού. Το Ελληνικό Market δεν έχει εφαρμογές επι πληρωμή.

      Υπαρχει και το Market Enabler https://market.android.com/details?id=ch.racic.android.marketenabler&feature=search_result το οποίο όμως αν δεν κάνω λάθος είναι εξίσου παράνομο με το Applanet, αφού η google απαγορεύει την πώληση εφαρμογών σε χώρες εκτός αυτών που το επιτρέπει(;!)

  5. Οκ.
    Να είσαι καλά.
    Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.

  6. Ερώτηση και πάλι.
    Ο κίνδυνος για ιούς στο applanet, βρίσκεται στο ίδιο το πρόγραμμα οταν το κατεβάσουμε, ή στις εφαρμογές που εγκαθιστούμε μέσω αυτού ?

    • Στις εφαρμογές που κατεβάζεις μέσω αυτού. Αν το ίδιο το applanet ήταν "malware" θα είχε ακουστει αρκετά μέχρι τώρα. Αμα προσέχεις τα permissions που ζητάνε οι εφαρμογές μπορείς να αποφύγεις τις κακοτοπιές(γιατι να σου ζητάει ένα mp3 player permission για να κάνει κλήσεις;;) τότε είσαι σχετικά ασφαλής. Και πάλι όμως δεν είναι 100% σίγουρο

  7. Η απορία λύθηκε. Δεν χρειάζεται.

  8. Μία ερώτηση, αν επιτρέπεται.
    Το τηλέφωνο χρειάζεται να είναι root για το applanet ?
    Eυχαριστώ.

  9. Ευχαριστώ.

  10. […] γι’ αυτό το θέμα μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο του […]

  11. […] γι’ αυτό το θέμα μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο του […]

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo