Και επίσημα Samsung Galaxy Note 8 στο MWC 2013

0

galaxy-note-8-inch-630x350Στα περίεργα στενά του Internet τελευταία, σίγουρα θα πήρε το μάτι σας τις φήμες για το Galaxy Note 8. Ε λοιπόν για μια ακόμα φορά η φήμες αποδείχθηκαν σωστές αφού η συσκευή θα ανεβεί στην πασαρέλα του MWC τον επόμενο μήνα.

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε το αφεντικό της Samsung Mobile J.K. Shin χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα για το Hardware της συσκευής. Τι να τις κάνεις τις ανακοινώσεις όμως οταν υπάρχουν φήμες;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το νέο Note, θα τροφοδοτεί ο τετραπύρηνος Exynos στα 1.6GhZ συνοδευόμενος απο 2GB μνήμης, τα οποία θα μεταφέρουν τον κόσμο του Android 4.1.2 στην 8″ οθόνη του ανάλυσης 1280Χ800.

Οι δυο κάμερες μετράνε 5 και 1.3MP αντίστοιχα ενώ η εσωτερική μνήμη είναι 32GB.

Για να προλάβω τα εγκεφαλικά (αν και μάλλον άργησα) να τονίσω οτι παρόλο που φέρει το όνομα Note, το Note 8 πρόκειται για Tablet και όχι συσκευή τηλεφώνου.

Για να δούμε τι θα μας φέρει η Samsung με το Galaxy Note 8!

[Πηγή]

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. […] λίγες μέρες επιβεβαιώθηκε απο επίσημα χείλη οτι στο ερχόμενο Mobile World Congress θα δούμε το νέο 8ιντσο Tablet […]

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo