Το SentraGoal.gr στο Android

0

sentrafmΣας έδειξα πώς να έχετε τη Superleague στα χέρια σας, αλλα τι γίνετε όταν σαν ενδιαφέρουν και άλλα αθλήματα;  Η όταν θέλετε να μαθαίνετε ειδήσεις και όχι να βλέπετε στεγνούς αριθμούς; Το SentraGoal.gr ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά Portal της Ελλάδας, δημιούργησε μια εφαρμογή υπο της Ευλογίες της HTC, για να ενημερώνεστε έυκολα και γρήγορα για όλα τα αθλητικά νέα.

Η εφαρμογή με το που την ανοίξετε σας προσφέρει τα τελευταία αθλητικά νέα, με την εγγύηση του Sentragoal(είναι μια «συμμαχία» της αθλητικής εφημερίδας, “Goal News” και του Αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού Sentra Fm) από Ελλάδα και Ευρώπη με ιδιαίτερη βάση να δίνεται, όπως φαντάζεστε, στο ποδόσφαιρο. Αυτό δε σημαίνει ότι τα υπόλοιπα αθλήματα παραμελούνται, αφού καλύπτονται επαρκώς.

sentrafmmain

Η αρχική οθόνη του προγράμματος με τα τελευταία νέα

Εκτός από τις τελευταίες ειδήσεις, μπορείτε να διαβάσετε και τα καθημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων(όχι μόνο των αθλητικών) αλλα και να ρίξετε μια ματιά στα Blogs που διατηρούν οι συντάκτες τις εφημερίδας(και όχι μόνο) εκφράζοντας απόψεις για τα αθλητικά δρόμενα της χώρας.

Βέβαια αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε στοχευμένα κάποιες ειδήσεις, αφού μπορείτε να φιλτράρετε τα νέα, ανα άθλημα, ή και ανα ομάδα, αν θέλετε να διαβάσετε μόνο τα νέα που αφορούν την αγαπημένη σας ομάδα. Εκτός από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μπορείτε να ενημερωθείτε και για τον Μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Στην προβολή ειδήσεων, μπορείτε να αυξομειώσετε της γραμματοσειράς, αλλα και να κάνετε Share κάποια που σας ενδιαφέρει, μέσω του Facebook ή του Twitter, ή τέλος να την στείλετε με Email σε κάποιον γνωστό.

Τέλος η εφαρμογή αποθηκευει τα νέα του πρωτοσέλιδου, οπότε μπορείτε να τα διαβάσετε Offline οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

sentrafmsentrafmsentrafmsentrafm

Το Sentragoal είναι η πρώτη εφαρμογή ολοκληρωμένης ενημέρωσης για τα αθλητικά(περιμένουμε και άλλα αθλητικά portal να κάνουν μια τέτοια κίνηση) και αν είστε φαν των αθλητικών είναι σίγουρα must. To μόνο πρόβλημα που παρατήρησα, είναι ότι τα κείμενα, δεν έχουν μορφοποίηση, πράγμα που μπορεί να ακούγεται απλό, αλλα σε μεγάλα κείμενα είναι αρκετά εκνευριστικό.

Επίσης μιας και μπλέκετε και ένας ραδιοφωνικός σταθμός που ήδη προσφέρει Streaming, δεν θα ήταν κακή ιδέα να υπήρχε επιλογή για να τον ακούμε μέσω του προγράμματος.

[spoiler effect=”slide” show=”Permissions:”]Full Internet access
View network state[/spoiler]
[android]http://market.android.com/details?id=gr.androiddev.SentraGoal[/android]

ή

κατεβάστε το απο το Webmarket

Επίσημη ιστιοσελίδα της Εφαρμογής

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

6 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. […] Sentragoal Μετα τα και gazzetta ήρθε η ώρα του τρίτου μεγάλου Ελληνικού αθλητικού Portal, του Sport24 να μας φέρει την επίσημη εφαρμογή του για το Android. […]

  2. […] το Sentragoal.gr που τρύπωσε στα Android μας, μέσω του Sentra 103.3 app, σειρά […]

  3. χαίρομαι που σας αρέσει!

    η επόμενη έκδοση θα έχει πολλά ακόμα features 🙂

    http://www.kospol.gr/501/sentra-1033-android-app-to-hit-the-market-today/

    • o δημιουργός; Πρώτα συγχαρητήρια, και μετά ευχαριστώ, γιατι πολύ την ήθελα μια τέτοια εφαρμογή 😛
      Ένα about καλό θα ήταν να ζητήσετε να βάλουν(φαντάζομαι δεν αποφασίζετε μόνος) γιατι δεν αναφέρει πουθενά το όνομα του δημιουργού και είναι κρίμα. Ούτε κάν στο Market

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo