Φήμη: Έτοιμάζεται το Huawei Ascend P2;

0

3To Huawei Ascend P1 ήταν η συσκευή που βρισκόταν ένα σκαλοπάτι κάτω απο το κορυφαίο κινητό της εταιρίας D1, χωρίς να φτάνει τις επιδόσεις του, αλλα ήταν σίγουρα μια αρκετά καλή συσκευή.

Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται φέτος και με τα P2 και D2, αφού το Huawei Ascend P2 φαίνεται οτι είναι έτοιμο για παραγωγή.

Σύμφωνα με φήμες που διέρρευσαν, το P2 ακολουθεί το trend της εποχής, και έχει οθόνη 5 ιντσών HD ανάλυσης 1280×720, IPS, 5 σημείων επαφής. Η κινητήρια δύναμη του θα είναι ο τετραπύρηνος Hisilicon K3V2 που υπάρχει και στο D2 συνοδυόμενος απο 2 Gb RAM. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μετρήστε και τα 8GB μνήμης με δυνατότητα επέκτασης μέσω Micro SD και της κάμερα 13 MP. Ολα αυτά θα προσπαθήσει να κρατήσει ζωντανά η μπαταρία 3000mAh.

huawei-ascend-p2-png

Το πιθανότερο είναι οτι η συσκευή θα ανακοινωθεί επίσημα στην Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο κατα τη διάρκεια της WMC13 και θα μάθουμε περισσότερα για την τιμή της αλλά και τις πιθανότητες να τη δούμε στην Ελλάδα.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. […] του που διέρρευσαν αυτή τη φορά είναι σχετικά ίδια με αυτά που είχαμε ακούσει παλιότερα, με ένα μικρό […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo