100.000 RedMi Note σε 34 λεπτά πούλησε η Xiaomi

0

Τι λέτε να συμβαίνει οταν βγάζεις στην αγορά μια συσκευή 5.5″ με 8πύρηνο επεξεργαστή, 2GB RAM και 13άρα κάμερα με τιμή 161 δολλάρια; Ξεπουλάς, αυτό συμβαίνει. Και μάλιστα γρήγορα.

Η Xiaomi συνεχίζει να πουλάει συσκευές με εξαιρετικά χαρακτηριστικά σε τιμές..περιπτέρου, και αδειάζει αποθήκες σε χρόνους ρεκόρ.

Το νέο Xiaomi RedMi Note έφτασε τις 100.000 πωλήσεις μόλις 34 λεπτά αφότου τέθηκε σε κυκλοφορία απο τον Κινέζο κατασκευαστή, και μπορεί να μην έφτασε το άπιαστο ρεκόρ των 100.000 πωλήσεων σε 4 λεπτά που είχε σημειώσει και πάλι η Xiaomi με το HongMi τον Νοέμβριο του 2013, ωστόσο δεν το λες και μικρό πράγμα.

Αν αναρωτιέστε γιατι τρέξανε οι κινέζοι να το αγοράσουν σας έχω αρκετούς λόγους. Οθόνη 5.5″ ανάλυσης 720p, οκταπύρηνος επεξεργαστής της Mediatek στα 1.7Ghz, 2GB RAM, 16GB εσωτερικής μνήμης, κάμερα 13MP και μπαταρία 3200mAh. Τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν σε ένα mid range Phablet, η τιμή όμως είναι αυτή που μάλλον κάνει τη διαφορά. Ολα τα παραπάνω τα παίρνετε με $161!(για να σας γλιτώσω απο την αναζήτηση, μεταφράζονται σε 120 ευρώ!)

Εκτός απο αυτό το μοντέλο, η Xiaomi κυκλοφόρησε και μια πιο φτηνή έκδοση(γιατι η άλλη είναι απλησίαστη, λογικά να υπάρχει και φτηνο μοντέλο) με μικρότερο χρονισμό στη CPU, 1GB RAM και 8GB εσωτερική μνήμη για 129$.

Σε διάφορα reviews που διάβασα, το μεγάλο μείον είναι η εμφάνιση της συσκευής, αφού είναι ολίγον τι..τούβλο, είναι μάλλον κάτι όμως που αρκετοί θα παραβλέψουν απλά κοιτώντας την τιμή και τα χαρακτηριστικά του.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo