“Αγαπησιάρικες” προσφορές αστραπή απο το Gearbest.com για τις επόμενες τρεις ημέρες

0

Με μότο “For Tech Lovers Every Day is Valentine’s Day” το γνωστό και μη εξαιρετέο Gearbest.com προσφέρει την ευκαιρία σε όσους απο εσάς ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε Gadget και τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας σε ακόμα καλύτερες τιμές, για τις επόμενες 3 ημέρες.

Σε αυτό το νέο Flash Deal του gearbest, που θα διαρκέσει απο τις 19 εως και τις 21 Μαίου μπορείτε να αποκτήσετε Android τηλέφωνα και TV Boxes με γενναίες σε ορισμένα, και πιο συγκρατημένες σε άλλα εκπτώσεις.

Εκτός απο τις προσφορές που θα ισχύσουν ολο το τριήμερο, και περιλαμβάνουν συσκευές οπως το Asus Zenfone 2, το Lenovo K3 Note και το Cubot X9, υπάρχουν και αρκετές προσφορές τις οποίες περιορίζει τόσο ο χρόνος όσο και το διαθέσιμο Stock, αν ομως τις προλάβετε θα έχετε πολύ μεγαλύτερο κέρδος.

Εκτός απο τα κινητά τηλέφωνα, οι προσφορές περιλαμβάνουν και πάρα πολλά Tablets(Teclast X98Onda V919 3G Air 9.7Cube Talk8x), Smartwatches(NO.1 G2,U Watch U8 Pro ) αλλα και Android TV Boxes(MXIII M82,XiaoMi MIUI TV Box, ενώ αν τα Gadgets σας ενδιαφέρουν θα βρείτε μπόλικα και απο αυτά.

Αν ψάχνετε μια καλή ευκαιρία για καινούργια Android συσκευή, ή σας τρώει το χεράκι σας για αγορές, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη σελίδα της προωθητικής ενέργειας του Gearbest, και να κάνετε τις αγορές σας.

Αν βρείτε μια πολύ καλή προσφορά που νομίζετε οτι αξίζει τον κόπο, αφήστε και ένα σχόλιο κάτω απο το άρθρο για να το δούν και οι άλλοι αναγνώστες.(και εγώ :D)

Επισκευθείτε το Flash Sale του Gearbest.com

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Reply
    Ευτύχης Κωνσταντουδάκης 19/05/2015 at 16:10

    Πριν από λίγο που δοκίμασα πάντως τον κωδικό για το p7000 έλεγε ότι δεν ισχύει.

    • 12GMT που είναι οι flash προσφορές είναι 3 το μεσημέρι. Αν σκεφτείς οτι αυτές οι χρονικά περιορισμένες προσφορές αφορούν 50 κομμάτια, σιγά μην ίσχυε 😛

      Για να προλάβεις τέτοιες προσφορές πρέπει να είσαι με το click στο refresh 14:59 και να κάνεις την προσευχή σου. Δύσκολο πολύ δύσκολο

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo