Διέρρευσε πλήρως λειτουργική έκδοση της Cortana για Android

0

H Cortana είναι η ψηφιακή βοηθός που έχει προσθέσει η Microsoft στα Windows σε μια προσπάθεια της να ανταγωνιστεί την Siri και το Google Now.

Οπως είχαν κάνει γνωστό αρκετό καιρό τώρα οι άνθρωποι της MS η Cortana θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα τόσο σε Android όσο και σε iPhone, προσπαθόντας να κερδίσει μερίδιο ακόμα και απο χρήστες που προτίμησαν άλλες πλατφόρμες έναντι του Windows.

Με την επίσημη κυκλοφορία να απέχει ακόμα λίγο, σήμερα έκανε την εμφανισή του ένα apk με την Cortana σε Beta, μια Beta όμως που πέρα ελαχίστων εξαιρέσεων λειτουργεί κανονικά.

To UI της εφαρμογής βέβαια, παραμένει… Windows, και πιθανότατα θα σας ξενίσει αρκετά, ιδιαίτερα αν έχετε περάσει στην Material Design εποχή στη συσκευή σας.

Αφού κατεβάσετε το apk απο το link που υπάρχει στο τέλος του άρθρου, και πραγματοποιήσετε μια γρήγορη εγκατάσταση και ένα εξίσου σύντομο σετάρισμα θα βρεθείτε στην αρχική οθόνη της νέας σας ψηφιακής βοηθού, η οποία είναι έτοιμη να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση.

Κατεβάστε το Cortana Beta Apk απο το Apkmirror.com
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo