Δωρεαν την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου το Fleksy Keyboard

0

Η λίστα των διαθέσιμων keyboards στο Google Play δεν είναι μικρή, ωστόσο δεν παύει να υπάρχουν και μερικά τα οποία ξεχωρίζουν απο το σωρό, οπως το Fleksy Keyboard που θα μας απασχολήσει στο άρθρο.

Το δημοφιλέστατο 3rd party keyboard, πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα, το GIF Keyboard, το οποία σας δίνει τη δυνατότητα να στέλνετε χιλιάδες διαφορετικά GIFs απευθείας απο το πληκτρολόγιο σας(η χαρά του 9GAGer).

Για να γιορτάσουν το γεγονός, οι δημιουργοί του Fleksy, προσφέρουν το πληκτρολόγιο εντελώς δωρεάν για αυτή την εβδομάδα. Συνήθως το Fleksy είναι διαθέσιμο σε Trial έκδοση ενός μηνός, και μετά απαιτεί €2 για να ενεργοποιηθεί και να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείται με όλες του τις δυνατότητες.

Όσοι το κατεβάσετε αυτή την εβδομάδα, δε θα αποκτήσετε την Trial έκδοση, αλλα την πλήρη, με τη μία, οπότε δε θα χρειαστεί να ξοδευτείτε μετά τον πρώτο μήνα.

Όσοι ψάχνετε για ένα καλό πληκτρολόγιο λοιπόν, το Fleksy, με τις έξυπνες επιλογές του, την πολύ καλή πρόβλεψη και αυτόματη διόρθωση, και τα πολλά skins και extensions είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ειδικά δωρέαν.

Κατεβάστε το Fleksy Keyboard απο το Google Play ( Δωρεάν ) Κατεβάστε το Fleksy Keyboard απο το Google Play ( Δωρεάν )

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo