Χριστουγεννιάτικες προσφορές απο το Coolicool.com με 50% έκπτωση σε επιλεγμένες συσκευές

0

Για όσους δεν πρόλαβαν την αντίστροφη μέτρηση των Jumbo, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Όσοι λοιπόν δεν εκμεταλλευτήκατε την Black Friday και τη Cyber Monday, για να ψωνίσετε, ή θέλετε να ξοδέψετε το δώρο των Χριστουγέννων (χοχοχο καλό ε;) για δωράκια η για τον εαυτό σας, τότε μια βόλτα απο το Coolicool.com είναι καλή ιδέα.

Το γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα Κινέζικων συσκευών Android, είναι απο τα πρώτα που μπαίνουν στο εορταστικό mood, χωρίζοντας τις γιορτές σε 3 γύρους, στους οποίους θα κάνουν προσφορές για να μας δελεάσουν.

Κάθε μέρα, 2 συσκευές θα πωλούνται με έκπτωση 50% για περιορισμένο αριθμό. Και οταν λέω περιορισμένο, το εννοώ, αφού δυστυχώς η κάθε προσφορά αφορά 50 τηλέφωνα.

Η πρώτος γύρος ξεκίνησε σήμερα, με τα KingZone N3 και Bluboo X3 να προσφέρονται με 50% μείωση, ενώ αύριο παίρνουν σειρά τα iNew V3 Plus ($84.99 $169.99) και Cubot S168 ($44.99 $89.99)

Ο πρώτος γύρος θα διαρκέσει απο 8/12 εώς 15/12 με τους επόμενους να ακολουθούν απο 16/12 μέχρι 22/12(2ος γύρος) και 23/12 μέχρι 31/12 (3ος γύρος).

Εκτός απο τις προσφορές -50% κατα τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εκπτώσεων θα βρείτε και μικρότερες μεν, σημαντικές δε, προσφορές σε τηλέφωνα, tablet και περιφερειακά.

Εγώ πάντως για τις γιορτές εκτός απο το Elephone P6000 που περιμένω τα πρώτα Reviews για να δω αν θα το τσιμπήσω, γλυκοκοιτάω το Xiaomi Mi Pad, αφού το Asus Eeepad Transformer εκλεισε 4ετία και πλέον ζορίζετε, ενώ σήμερα πήρα και τα Xiaomi Pistons, τα οποία είναι στη λίστα ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

[box type=”info” ]Οι καθημερινές προσφορές ανανεώνονται κάθε μέρα στις 10 το πρωί ώρα Κίνας, κάτι που μεταφράζεται στις 3 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας.

Με δεδομένο οτι οι διαθέσιμες συσκευές για τις μεγάλες εκτπώσεις είναι μόλις 50 θα πρέπει να ετοιμαστείτε για ξενύχτια αν θέλετε να πάρετε μια απο αυτές.[/box]

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλα και για να δείτε ολες τις διαθέσιμες προσφορές ρίξτε μια ματιά εδώ

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo