Οι πρώτες διαρροές για το Xiaomi Redmi Note 2 περιλαμβάνουν τον Snapdragon 615 και εξαιρετική τιμή

0

Στις 15 Ιανουαρίου, σύμφωνα με δήλωση του CEO της Xiaomi, η Κινέζικη εταιρία έχει μερικές ανακοινώσεις για εμάς.

Μια απο αυτές φαίνεται να είναι ο διάδοχος του, αρκετά επιτυχημένου, Redmi Note, με φημολογούμενα χαρακτηριστικά και τιμή που αν επιβεβαιωθούν, τότε μαλλον το Redmi Note II θα τραβήξει αρκετά βλέμματα.

Το νέο Redmi Note, σύμφωνα με φήμες θα κυκλοφορήσει με οθόνη 5.5″ 1080p ανάλυσης, με το 64bit Chipset της Qualcomm με τον τετραπύρηνο Snapdragon 615, 2Gb RAM και την Adreno 405 GPU, να μας προετοιμάζει για απροβλημάτιστες επιδόσεις.

Οι 2 κάμερες 13MP και 5MP, η ενσωματωμένη μνήμη 16GB και η μπαταρία 3100mAh είναι μερικοί ακόμα λόγοι που θα σας κάνουν να γλυκοκοιτάξετε το νέο κινητό της Xiaomi.

Αυτό που ομως θα σας αναγκάσει να το δείτε με άλλο μάτι, είναι η φημολογούμενη τιμή της συσκευής, η οποία αγγίζει τα δυσθεώρητα ύψη των 899 Yuan (118€)!

Το νέο Redmi Note μαζί με το RedMi 2S που επίσης έχει κάνει την εμφάνιση του, είναι τα δυο οπλα της Xiaomi στον αγώνα της Low end κατηγορίας για το πρώτο μισό του 2015, με τον ανταγωνισμό να αναμένεται σκληρός, αφού στην ίδια κατηγορία παίζουν και τα Meizu Note M1, to Asus Pegasus X002, και το Elephone p6000, μεταξύ άλλων!

Via AndroidHeadlines

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo