Διαθέσιμο το Factory Image του Nexus 5. Κατεβάστε και δοκιμάστε πρώτοι τα νέα Google Apps

0

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του εχθές το βράδυ, αναρτήθηκε στη σελίδα του Google Developers το Factory Image του νέου Nexus 5 (hammerhead) με το android 4.4 και τα νέα Google Apps.

Και αν το νέο Android για την ώρα δε μας απασχολεί, τα ολοκαίνουργια Google apps μεταξύ των οποίων το ανανεωμένο Home, αλλα και το νέο Hangouts με δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων, ίσως αξίζουν μια ματιά!

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να εγκαταστήσετε τα νέα Apps είναι να κατεβάσετε αυτά που σας ενδιαφέρουν απο τα παρακάτω links και να τα εγκαταστήσετε μέσα απο την κάρτα μνήμης σας.

Για πρώτη φουρνιά σας προτρέπω να εγκαταστήσετε τουλάχιστον τα: Hangouts, Google Search, Google Keyboard και το νέο Home του Android 4.4 για να πάρετε μια γεύση απο KitKat.

Στα links παρακάτω υπάρχουν και τα νέα Wallpapers της συσκευής.

[stextbox id=”info”]Έχετε στο νού σας οτι για να λειτουργήσει κανονικά το νέο Home θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει τοσο το apk του Google Home, όσο και αυτά των Google Play Services και Google Search[/stextbox]

Τα apps είναι δοκιμασμένα σε Nexus 4 με Custom Rom 4.3.1, αλλα δεν εγγυώμαι οτι θα λειτουργούν σε όλες τις συσκευές, οπότε απολαύστε υπεύθυνα και με προσοχή!

Ολα τα links αλλα και το Screenshots είναι παρμένα απο το Droid-Life

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. […] Αυτό συμβαίνει για να δεί τις αντιδράσεις των χρηστών στη χρήση του Launcher στο Nexus 5 πριν τον διαθέσει και σε άλλες συσκευές. (Βέβαια αν εσείς θέλετε μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε έξτρ…) […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo