Δυνατότητα πληρωμής μέσω Paypal για ψηφιακές αγορές στο Google Play

0

Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, η Google υποχώρησε και απο σήμερα πρόσθεσε τη δυνατότητα πληρωμής των αγορών σας στο Google Play μέσω Paypal!PayPal_GooglePlay_N5_Animation

Μέχρι τώρα δυνατότητα πληρωμής είχαμε μόνο μέσω πιστωτικής/χρεωστικής ή Google Wallet, με τη Google να παραβλέπει το Paypal, κάτι που όμως αλλάζει απο σήμερα, αφού σταδιακά σε όλες τις χώρες θα γίνει διαθέσιμη η πληρωμή και μέσω της πιο διαδεδομένης πλατφόρμας ψηφιακής πληρωμής.

Για την ώρα η δυνατότητα έχει ενεργοποιηθεί σε 12 χώρες, μεταξύ των οποίων οι Η.Π.Α, η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυξηση, είχαμε, και στον αριθμό των χωρών που υποστηρίζεται η πληρωμή μέσω χρέωσης του λογαριασμού, αλλα και αυτών που είναι διαθέσιμα τα Gift Cards. Για να μην αναρωτιέστε,όχι, η Ελλάδα δεν έχει κανένα νέο τρόπο πληρωμής ακόμα, ελπίζουμε όμως για το Paypal.

Εν αναμονή του ερχομού της υπηρεσίας και στην Ελλάδα λοιπόν, που τουλάχιστον στην περίπτωση μου θα είναι παραπάνω απο ευπρόσδεκτη(οχι αρνούμαι πεισματικά να κάνω λογαριασμό και στο Google Wallet).

Via Android Developers

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo