Δοκιμάστε το νέο Google Wear στη συσκευή σας.

0

Η νέα έκδοση Android για φορητές συσκευές που ανακοινώθηκε πριν απο λίγες μέρες, φέρει το όνομα Google Wear, και μπορεί λόγω φόρτου εργασίας να μην έγραψα μέσα απο το Angroid για την νέα αυτή έκδοση, σίγουρα κάπου θα πήρε το αυτί σας για αυτό(οπως και για το Motorola 360).

Πιθανότατα οι πρώτες συσκευές που θα το χρησιμοποιούν θα παρουσιαστούν στο περιθώριο του επερχόμενου Google I/O, το SDK όμως είναι ήδη διαθέσιμο για κατέβασμα.

Οι άνθρωποι του Android Police κατάφεραν να αποσπάσουν το apk του Launcher την νέας έκδοσης, δίνοντας σας τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε στο κινητό σας τηλέφωνο, αρκεί να έχει Android 4.4.

Εκτός αυτού, στο Android Police εξέτασαν και το apk, και ανακάλυψαν οτι θα υποστηρίζει Daydreams, ενώ υπάρχουν μέσα αναφορές για το Google Ears καθώς και για τηλεχειρισμό τηλεοράσεων.

Αν θέλετε να το δοκιμάσετε και έχετε μια συσκευή με Android 4.4 απλά κατεβάστε το apk και εγκαταστήστε το σαν οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή απο εδώ.

Όσοι δεν έχετε πάρτε οφθαλμόλουτρο.

https://www.youtube.com/watch?v=0xQ3y902DEQ

Android_Wear_UI_5666

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo