[Φήμη] Το επόμενο Nexus θα έχει τον Snapdragon 805 και 3GB RAM

0

Μπορεί το μέλλον των συσκευών Nexus να μην ήταν ξεκάθαρο πριν απο λίγους μήνες, αφού απο αρκετές πηγές προέκυπτε οτι η Google θα σταματούσε της παραγωγή της σειράς Nexus, κάτι που οπως φαίνεται ομως, δε θα συμβεί.

Μια αγνώστου ταυτότητος συσκευή με κωδικό Shamu έκανε την εμφάνιση της μέσα απο ένα Benchmark της Antutu, και το hardware του είναι εντυπωσιακό, και αξιο για μια συσκευή Nexus.

Motorola_Shamu_Nexus_6_AnTuTu_01-442x700

Αρχικά οι πρώτες φήμες που μιλούσαν για οθόνη 6″, ευτυχώς, δεν επιβεβαιώνονται, αφού το Shamu έχει οθόνη 5.2″ ανάλυσης 2560×1440, πισω απο την οποία κρύβεται ο πανίσχυρος Snapdragon 805 χρονισμένος στα 2.6Ghz και η Adreno 420.

Το θηριώδες δίδυμο CPU-GPU συνοδεύουν 3GB ram, και 32GB εσωτερικής μνήμης, ενώ οι κάμερες είναι 12 και 2MP αντίστοιχα, με την βασική κάμερα να έχει δυνατότητα εγγραφής 4κ UHD Video.

Σύμφωνα με το Benchmark η συσκευή τρέχει το Android L, με τις τελευταίες φήμες να αναφέρουν οτι η συσκευή που κατασκευάζεται απο τη Motorola, θα έχει αρκετά απο τα Features των επιτυχημένων συσκευών της Moto, όπως το Active Display και το  Touchless Controls.

Μια τέτοια συσκευή με τιμή Nexus, θα καταφέρει να φέρει τρικιμία για ακόμα μια φορά στην αγορά του  Android. Τι άλλο θα θέλατε να δείτε στο επόμενο Nexus;

Πηγή: Cult Of Android

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo