[Google I/O 2013] Νέο Galaxy S4 Google Edition!

0

nexus-gs4Μια έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους στο Google I/O αφού το Samsung Galaxy S4 θα έχει μια ακόμα έκδοση-έκπληξη. Το Galaxy S4 Google Edition!

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά, μέσω του Play Store στην Αμερική, θα γίνει διαθέσιμο μια ειδική έκδοση το Galaxy S4, το οποίο θα προσφέρει καθαρή Android εμπειρία.

Ολες οι επεμβάσεις στο λειτουργικό του κινητού από τη Samsung έχουν κάνει φτερά, με το καθαρό Android 4.2 να παίρνει τη θέση του. Η συσκευή θα είναι ξεκλείδωτη, ενώ και το Bootloader θα είναι ξεκλείδωτο.

nexusae0_gs4ge

Πέρα από το Software το Hardware θα είναι ίδιο και απαράλαχτο (δεν ανακοινώθηκε αν θα έχει τον τετραπύρηνο  Snapdragon, ή τον 8πύρηνο Exynos) με υποστήριξη LTE ενώ η συσκευή θα λαμβανει τις αναβαθμίσεις απευθείας από τη Google όπως και οι Nexus συσκευές. Η τιμή του θα αγγίζει τα 650 δολάρια!

To Νέο S4 θα κάνει ντεμπούτο στο Αμερικάνικο Google Play στις 26 Ιουνίου. Λέτε αν το δούμε και στην Ευρώπη;

Θα αγοράζατε ένα Galaxy S4 Nexus;

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

3 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. […] το Galaxy S4, το οποίο ανακοινώθηκε οτι θα κυκλοφορήσει και σε Google Edition, ήρθε η σειρά της HTC, η οποία επιβεβαίωσε την […]

  2. […] μια συσκευή με καθαρό Android στα χνάρια του Galaxy S4 Google Edition, αφού σύμφωνε με δηλώσεις του αντιπροέδρου της LG Mobile […]

  3. […] Στο χθεσινό Keynote του Google I/O για το 2013, μπορεί να μην είδαμε καινούργια έκδοση Android, ούτε νέα Nexus συσκευή(εκτός από το “κάτι σαν Nexus”, Galaxy S4). […]

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo