H Google αναβαθμίζει το Google Play σε Material Design

1

Εν αναμονή του νέου Android L η Google αρχίζει σιγά σιγά να αναβαθμίζει τις Core εφαρμογές του λειτουργικού της, για να εξοικιώσει το μάτι μας στο νέο “ζωντανό” Material Design, στο οποίο θα βασιστεί η επόμενη έκδοση του λειτουργικού.

Πρώτο στο χωρό μπαίνει το Google Play, το οποίο απο χθες το βράδυ άρχισε σταδιακά να αναβαθμίζεται στην έκδοση 4.9.13 που φέρνει σημαντικές αλλαγές σε αισθητικό επίπεδο.

Πλέον οι φωτογραφίες και τα Videos που συνοδεύουν την κάθε εφαρμογή-τραγούδι-βιβλίο βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, όπως και οι επιλογές για μοίρασμα τους μέσω κοινωνικών δικτύων.

Συνολικά η όλη εμφάνιση του νέου Google Play είναι αρκετά καθαρότερη, με περισσότερα Animations και καλύτερη κατανομή του χώρου, είτε το βλέπετε απο το 4” κινητό σας είτε απο το Tablet σας.

Οπως είπα παραπάνω, η αναβάθμιση έχει ήδη ξεκινήσει, επειδή όμως ξέρω οτι μάλλον δε θα θέλετε να περιμένετε, μπορείτε να προμηθετείτε το link για το .apk απο τη σελίδα του Android Police για να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας μια ώρα αρχύτερα

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo