H JellyBean είναι εγκατεστημένη στο 54.5% των Android συσκευών

0

Οπως στις αρχές κάθε μήνα, έτσι και για τον Δεκέμβριο, η Google ανακοίνωσε τα ποσοστά που καταλαμβάνει η κάθε διαφορετική έκδοση του Android στις ενεργές συσκευές.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι λίγο αλλαγμένα, κυρίως επειδή πλέον στην πίτα διεκδικεί χώρο και το Android 4.4 Kitkat.

Κραταία δύναμη παραμένει η Jelly Bean, η οποία βρίσκετε εγκατεστημένη στο 55% των συσκευών Android. Βέβαια η Jelly Bean περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις του λειτουργικού(4.1, 4.2, 4.3) με την παλιότερη απο αυτές, την 4.1 δηλαδή να έχει το 37.4% και την νεότερη, την 4.3 μόλις 4.2%.

Απο εκεί και πέρα δεύτερη συνεχίζει να είναι η GingerBread(2.3.3, 2.3.7) η οποία δε λέει να εξαφανιστεί, ενώ στην τρίτη θέση είναι η Ice Cream Sandwich με 18.6%.

androiddistributiondecaam

Η 4.4 KitKat που έκανε ντεμπούτο αυτό το μήνα για την ώρα έχει μόνο το 1.1% κάτι ομως που αναμένεται να αλλάξει σύντομα, όσο όλο και περισσότερες συσκευές με μεγάλο μερίδιο στην αγορά θα αναβαθμίζονται σε 4.4(οπως το HTC One, και τα Galaxy S4 και Note III)

Κάπου μέσα στα στατιστικά θα βρείτε και το Froyo με 1.6% και τη HoneyComb με 0.1%.

Μα καλά; Ποιος έχει ακόμα HoneyComb;;

Για να ακούσω; Τι έκδοση Android έχετε στη συσκευή σας;

Via:Android Developers

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. […] Ανανεώθηκε η πίτα του Android. Πάνω απο 54% το ποσοστό της Jell…. […]

  2. Πριν την αναβάθμιση στο JellyBean 4.3 το Samsung galaxy s3 ήταν το καλύτερο smartphone της αγοράς! Μετά το update πραγματικά το τηλέφωνό μου καταστράφηκε! Επίζω η android να καταλάβει οτι το JellyBean 4.3 είναι ΑΧΡΗΣΤΟ και να κάνει κάτι γρήγορα!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo