H Jiayu ανακοίνωσε το Jiayu S3, με 3GB RAM, 64bit επεξεργαστή και 4G με 130€!

0

Αν το Elephone P6000 για το οποίο σας μίλησα τις προάλλες σας φάνηκε καλή περίπτωση περιμένετε να δείτε και την πρόταση της Jiayu!

H σαφώς πιο δοκιμασμένη στη χώρα μας Jiayu, παρουσίασε το S3, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο σε 2 εκδόσεις.

Η μία έχει 2GB RAM και δεν έχει NFC και τιμολογείτε περίπου 120€ ενώ η μεγαλύτερη έχει 3GB RAM και NFC και τιμολογείτε 130€. Δε χρειάζεται να σας πω πια θα ψάξετε.

Απο εκει και πέρα οι δυο εκδόσεις είναι πανομοιότυπες:

Οθόνη 5.5″ Full HD ανάλυσης με επίστρωση Corning Gorilla Glass III, κάμερα 13MP με φακό  Sony IMX214 και Dual Flash, 64bit οκταπύρηνο Chipset της Mediatek (MTK 6752), ενώ η εσωτερική μνήμη είναι 16GB, επεκτάσιμη μέσω MicroSD.

 

H συσκευή είναι Dual Sim, ενώ υποστηρίζει τα 4G δίκτυα της χώρας μας. Σημαντική βελτίωση και στο GPS το οποίο η εταιρία υπόσχεται να είναι γρήγορο και ακριβές, ενώ υποστηρίζει και Glonass

Εμφανισιακά η συσκευή είναι αρκετά κομψή με τις διαστάσεις 152 x 75.5 x 8.9mm με το βάρος της να είναι σε καλά επίπεδα για συσκευή με οθόνη 5.5″ φτάνοντας τα 189gr.

Μέσα στο λεπτό σκαρί, η Jiayu έχει στριμώξει μια μπαταρία 3000mAh.

Η συσκευή κατα την κυκλοφορία της θα έχει Android 4.4, χωρίς να έγινε αναφορά για πιθανή αναβάθμιση σε Android 5.0, κάτι που ομως δεν αποκλείεται λόγο του 64bit Chipset

Via GizChina

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. […] μετά απο μια δυναμική πορεία, και την κυκλοφορία των Jiayu S3 και S3 Plus, μας άφησε χρόνους, και τις συσκευές της στο […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo