H νέα CyanogenMod 11.0 ξεκινάει απο τα Nexus 4,5,7 & 10

0

Και κάπως έτσι αρχίζει!

Πριν απο λίγες μέρες οι άνθρωποι πίσω απο την CyanogenMod ανακοίνωσαν το τέλος της ανάπτυξης της CM10.2 για να επικεντρωθούν στην CM11 που βασίζεται στο Android 4.4.

Σήμερα οπως ανακοινώθηκε μέσω του Blog της CM έγιναν διαθέσιμες οι πρώτες ROMs, CyanogenMod 11.0 M1 για τα Nexus 4-5 και τα Nexus 7 και 10.

Αν και φαντάζει παράλογο οι πρώτες συσκευές που επιλέγει η Cyanogenmod να τροφοδοτήσει με την CM11 να είναι αυτές που ήδη έχουν τo Android 4.4, οι προγραμματιστές της δημοφιλούς ROM έχουν τους λόγους τους.

Μια και ο κώδικας του Hardware για την 4.4 έρχεται απευθείας απο τη Google στην περίπτωση των συσκευών Nexus, οτιδήποτε προβλήματα προκύψουν θα προέρχονται σίγουρα απο των κώδικα της CyanogenMod, κάνοντας εύκολη διαδικασία την εύρεση και την διόρθωση bugs, αφού η περίπτωση ασυμβατότητας με το Hardware δεν υπάρχει.

Απο εκει και πέρα πολύ σύντομα θα κάνουν την εμφάνιση τους και τα πρώτα nightlies για τις μη-Nexus συσκευές αλλα και για το Galaxy Nexus, που η Google άφησε έξω απο το χορό της 4.4.

Το μεγαλύτερο μέρος των συσκευών που θα λάβουν την CyanogenMod 11 θα ανακοινωθεί απο την ομάδα της CM μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οπότε κάντε λίγο υπομονή.

Όσοι έχετε ένα απο τα τελευταία Nexus δεν υπάρχει λόγος για υπομονή. Κατεβάστε τώρα τη Rom για τη συσκευή σας και ρίξτε μια ματιά στη νέα CyanogenMod.

Επειδή έχουν ακουστεί πολλά παράπονα για την εγκατάσταση της ROM μέσω του TWRP καλό θα είναι να προτιμήσετε το ClockWorkMod Recovery για την ώρα.

 

Ορμάτε 

Αν πάλι θέλετε μια πιο εύκολη λύση, ρίξτε μια ματιά στον CyanogenMod Installer

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo