H Nokia φέρνει το Here Maps στο Google Play.

0

Για το Here Maps στο Android τα είχαμε πει και παλιότερα, με την εφαρμογή της Nokia, αφού πέρασε τα στάδια “Samsung Exclusive” και “Διαθέσιμο απο το Site της Nokia” φτάσαμε στην μέρα 0, που η εφαρμογή offline πλοήγησης της Φινλανδικής εταιρίες, είναι έγινε διαθέσιμη στο Google Play.

Για αρκετό καιρό τα Here Maps ήταν ένας λόγος απο μόνος του, για να διαλέξει τα Windows Phone, ειδικά στις αρχές, που ψάχναμε και τον δεύτερο λόγο με το δίκανο. Μπορεί σε λεπτομέρειες να μην φτάνουν ούτε κατα διάνοια τα Google Maps, ωστόσο η Offline Πλοήγηση που προσφέρει η εφαρμογή είναι εξαιρετική, και αξίζει έστω μια δοκιμή, αν ψάχνετε μια εφαρμογή για πλοήγηση.

Απο σήμερα η εφαρμογή είναι διάθέσιμη και στο Google Play, εντελώς δωρεάν μάλιστα, με την κάλυψη του Ελληνικού οδικού δικτύου να είναι ικανοποιητικότατη. Περάστε μια βόλτα απο το Google Play λοιπόν και δώστε μια ευκαιρία στο Here Maps

http://youtu.be/k9P3xf85R1w

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo