Διαθέσιμη προς πώληση η Ultra Micro SD της SanDisk με χωρητικότητα 200GB

0

Αν σας απασχολεί το θέμα του χώρου σε κινητό, tablet, camera ή οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή, τότε η Sandisk έχει τις απαντήσεις.

Απο σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε μέσω του Amazon.com την Sandisk Ultra MicroSD, η οποία έχει χωρητικότητα 200GB και ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέχρι και 90MB/s

Για να σας κάνω τα παραπάνω εντυπωσιακά νούμερα πιο λιανά, η κάρτα της Sandisk μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 20 ώρες Full HD Video στα 200GB της, ενώ με 90MB το δευτερόλεπτο, μπορείτε να αντιγράψετε 1200 φωτογραφίες σε μόλις ένα λεπτό!

https://youtu.be/RMvJCi8EtLI

Εκτός απο το πρωτοφανές μέγεθος, η Ultra Sandisk, έχει αυξημένη αντοχή απέναντι σε κραδασμούς, ακραίες θερμοκρασίες, μαγνητικά πεδία, και ακτίνες Χ. Οπως μπορείτε να αντιληφθείτε με τον κατάλληλο εξοπλισμό η καρτα μπορεί να σας ακολουθήσει παντού.

Οταν είχε ανακοινωθεί στην περασμένη Mobile World Congress τον Μάρτιο η κάρτα, όλοι μιλούσαν για τιμή κοντά στα 400 δολλάρια. Ευτυχώς η τελική της τιμή είναι σχεδόν η μισή, αφού το Amazon την διαθέτει έναντι $240, ποσό που σίγουρα δεν είναι αμελητέο, είναι πολύ πιο εύκολο στη χώνεψη όμως αν πρόκειται να τη χρησιμοποιήσετε για επαγγελματική χρήση.

Αντε, και ο πρώτος που θα την πάρει, ας τη στείλει για Review 😛

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo