[Φήμη] Δύο τηλέφωνα Nexus για φέτος, χωρίς ομως Nexus Tablets.

0

Με το φετινό Google I/O να είναι μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μακριά, οι φήμες οπως είναι φυσικό πληθαίνουν.

Η πιο φρέσκια απο αυτές, αναφέρει οτι την φετινή χρονιά δε θα δούμε ένα αλλα δύο διαφορετικά Nexus, τα οποία θα έχουν και διαφορετικό κατασκευαστή.

Αυτό που είναι γνωστό, ως φήμη, για αρκετό καιρό τώρα, είναι το το “βαρύ χαρτί” των Nexus θα το κατασκευάσει η Huawei, και θα πρόκειται για μια συσκευή με οθόνη 5.7″, τον Snapdragon 810 και μπαταρία 3500 mAh. Η “ναυαρχίδα” Nexus έχει την κωδική ονομασία “Bullhead”.

Απο οτι φαίνεται τελικά ομως, η Google σχεδιάζει να ρίξει στην αγορά και μια συσκευή πιο κοντά στα Standard των Nexus συσκευών, μέχρι και το Nexus 5, με καλα μεν, όχι ομως κορυφαία χαρακτηριστικά, αλλα πολύ πιο προσιτή τιμή.

Το δεύτερο αυτό Nexus, φημολογείτε οτι θα κατασκευάσει η LG, με εμφάνιση που θα θυμίζει αρκετά το LG G4, οθόνη 5.2″, ενώ θα χρησιμοποιεί το SoC Snapdragon 808 της QualComm.

Οπως καταλαβαίνεται το μικρό Nexus πρόκεται για τη συνέχεια της σειράς που διακόπηκε με το κορυφαίο, αλλα ακριβό και υπερβολικά μεγάλο Nexus 6.

Απο την άλλη, είτε ο κατασκευαστής του επόμενου Nexus Tablet, είναι εξαιρετικά μυστικόπαθής, είτε για φέτος δε θα δούμε κάποιο νέο Tablet της δυναστείας των Nexus, κάτι που θα αφήσει (το αρκετά καλό) Nexus 9 μόνο σε αυτή την κατηγορία.

Οπως βέβαια λέει ο τίτλος, αλλα και ανέφερα 3-4 φορές μέσα στο άρθρο, όλα αυτά είναι για την ώρα φήμες. Το αν θα επιβεβαιωθούν ή όχι, θα το δείξει η πορεία του Google I/O 2015 που θα γίνει 28 και 29 Μαίου(Την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή δηλαδή) στο San Francisco.

30112003

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo