Η Oppo θα παρουσιάσει επίσημα το Oppo U3 στις 14 Ιανουαρίου

0

Μια ημέρα πριν το  Εvent της Xiaomi, στο οποίο η Κινέζικη εταιρία θα παρουσιάσει την πρώτη High End πρόταση της για το 2015(η πρώτη της συνολικά πρόταση ήταν το Xiaomi Redmi 2S), η Oppo θα προσπαθήσει να κλέψει την παράσταση, παρουσιάζοντας, και ταυτόχρονα ξεκινώντας της διάθεση του στην αγορά της Κίνας, το Oppo U3.

H νέα συσκευή της Oppo είναι στην κατηγορία των Phablet, με οθόνη 5.9″ ανάλυσης 1920Χ1080 pixels. Ευτυχώς τα bezels είναι πραγματικά ελάχιστα, τόσο στα πλάγια, όσο και τα πάνω-κάτω με αποτέλεσμα(θεωρητικά) η συσκευή παρότι κουβαλάει μεγάλη οθόνη, να μην είναι άβολη στη χρήση. Ή τουλάχιστον όχι ΤΟΣΟ άβολη.

u3-f

Στη θέση του οδηγού θα βρείτε τον 64bit οκταπύρηνο Mediatek MT6752, με δυνατότητα σύνδεσης σε 4G-LTE δίκτυα και 2GB RAM.

Εκτός απο το ελκυστικό Design, με ένα περίεργο είναι η αλήθεια, pattern στην πλάτη της συσκευής, η Oppo έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις κάμερες της συσκευής, με την κεντρική κάμερα 13MP να έχει δυνατότητα εγγραφής Video 4K, την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι η πρώτη κάμερα συσκευή με 4Χ οπτικό ζουμ.  Η εμπρόσθια κάμερα με φακο 5MP έχει πλάι της και ένα LED Flash, για Selfies ακόμα και στο σκοτάδι.

u3-e

Για να ενισχύθούν οι Multimedia επιδόσεις της συσκευής, εκτός των HiFi ενισχυτών ήχου, το Oppo U3 έχει και ένα ξεχωριστό AK4961 Audio Chip.

Την τιμή, καθώς και ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε στις 14 του μήνα, γενικά ομως μην περιμένετε θαύματα, αφού οι συσκευές της Oppo είναι παραδοσιακά ακριβές.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. […] μια εβδομάδα καθυστέρηση απο την αρχική ημερομηνία παρουσίασης που είχε διαρρέυσει, η Oppo παρουσίασε το νέο Oppo U3, το […]

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo