Η Samsung ετοιμάζει Tablet με οθόνη 18.4″!

0

Ότι και αν έχετε να προσάψετε στη Samsung, δεν μπορείτε να παραβλέψετε οτι ήταν αυτή που ξεκίνησε την επανάσταση, ωστε στα χέρια σας να κρατάτε πλέον μια συσκευή 5+ ιντσών.

Με τις οθόνες των κινητών να πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς τα Tablet, η Samsung αναλαμβάνει να διορθώσει τα πράγματα, ξεκινώντας ακόμα έναν άτυπο αγώνα, ωστε να γίνουν τα Tablets μισά..παράθυρα, και να ξεχωρίζουν και πάλι με άνεση απο τα κινητά.

Σύμφωνα με το SamMobile, η Κορεάτικη εταιρία έχει στα σκαριά ένα Android Tablet με οθόνη 18.4″, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία “Tahoe”.

Πέρα της τεράστιας οθόνης, η οποία με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα έχει ανάλυση 1920x1080px θα είναι εφοδιασμένο με τον Octa Core Exynos 7580, κατασκευής της ίδιας της Samsung, 2GB RAM, 32GB ενσωματωμένης μνήμης και 2 κάμερες 8MP και 2.1MP αντίστοιχα.

Την μάλλον απαιτητική, ενεργειακά, συσκευή, θα τροφοδοτεί η μπαταρία 5700mAh, η οποία σε ένα σκαρί με διαστάσεις 451.8 Χ 275.8 Χ 11.9mm θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγαλύτερη.

Μια συσκευή με τέτοια μέγεθος δύσκολα θα μπορεί να θεωρηθεί φορητή, και αν η Samsung δεν έχει σκοπό να την βάλει σε 4 πόδια και να την κάνει τραπεζάκι, μάλλον θα την προωθήσει ως ένα “εύκολο σε μεταφορά PC Replacement” ή κάτι παρόμοιο. Τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι.

Υ.Γ κανονίστε να δώ κανέναν σας με ένα τέτοιο να προσπαθεί να τραβήξει Βιντεο σε συναυλία, λες και είστε ο τέταρτος διαιτητής και έχετε σηκώσει τη ταμπέλα με τις αλλαγές.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo