Η Samsung παρουσίασε το Galaxy S6 Edge Iron Man edition

0

Αν το Samsung Galaxy S6 Edge δεν είναι αρκετά εντυπωσιακό για τα γούστα σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να βρείτε την ειδική έκδοση της συσκευής που παρουσίασε σήμερα η Κορεάτικη εταιρία, με κεντρικό θέμα.. τον Iron Man!

H συσκευή που και ο Tony Stark θα επέλεγε, αφού εκτός απο το οτι είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και κυρτή οθόνη, έχει και τη μούρη του πάνω, είναι ένα S6 Edge 64GB με ακριβως το ιδιο hardware, με την “απλή” έκδοση του S6 Edge.

Αυτό που αλλάζει, είναι ο χρωματισμός της συσκευής στα χρώματα του δημοφιλούς Super ήρωα(κόκκινο και χρυσό), και τo κάθε άλλο παρα διακριτικο σήμα. με το πρόσωπο του Iron Man.

Μέσα στο πακετο, συμπεριλαμβάνεται και ένας “arc reactor” ασύρματος φορτιστής, και μια διάφανη πλαστική θήκη.

Ακόμα και το ίδιο κουτί βέβαια είναι ένα στολίδι σκέτο, οπως θα δείτε και μόνοι σας στο παρακάτω Unboxing βίντεο.

https://youtu.be/wB6MId15cpo

Στην επίσημη ανακοίνωση της Samsung, γίνεται αναφορά για κυκλοφορία αυτής της ειδικής έκδοση μόνο για Νότια Κορέα, Κίνα και Χονγκ Κονγκ, με την αρχή να γίνεται αύριο στη Νότια Κορέα, ενώ τον επόμενο μήνα θα πάρουν σειρά οι άλλες δύο.

Το αν κάτι τέτοιο σημαίνει οτι η συσκευή δε θα κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες αγορές, δεν είναι ακόμα σίγουρα, αλλα σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Samsung δεν έχει στα άμεσα πλάνα της, το να φέρει το S6 Edge Iron Man και στην Ευρώπη.

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo