Lenovo Magic View: το πρότυπο Smartwatch της Lenovo με 2 οθόνες!

0

Η αγορά των Smartwatch έχει ανοίξει τα τελευταία 3 χρόνια, με την κυκλοφορία του Apple Watch να δίνει ένα ακόμα σημαντικό “σπρώξιμο” στην αγορά τέτοιων συσκευών.

Βέβαια οι πωλήσεις δεν είναι ακριβώς εντυπωσιακές, αλλα οι εταιρίες φαίνονται αποφασισμένες να προωθήσουν όσο μπορούν τα έξυπνα ρολόγια, ως το επόμενο τεχνολογικό Trend.

H Lenovo μέχρι τώρα έχει μείνει έξω απο το χορό μέχρι τώρα, στο συνέδριο της, Lenovo Tech World, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πεκίνο ομως, παρουσίασε το πρώτο της πρότυπο Smartwatch, το οποίο είναι εφοδιασμένο με δυο οθόνες.

Το Lenovo Magic View οπως λέγεται για την ώρα η συσκευή, εκτός της συμβατικής, κεντρικής, στρογγυλής οθόνης, έχει μια δεύτερη μικρότερη οθόνη πάνω στο λουράκι, στο σημείο σύνδεσης του με την κάσα του ρολογιού.

lenovo-magic-view-smartwatch-concept-710x399

Η Lenovo έχει βαφτίσει αυτή τη δευτερεύουσα οθόνη “Virtual Interactive Display” και σύμφωνα με τον Κινέζικο κολλοσο θα επιτρέπει την καλύτερη θέαση εικόνων απο τους χρήστες , αλλα θα αυξάνει και σημαντικό την ασφάλεια, αφού λόγο της θέσης της, η δεύτερη αυτή οθόνη είναι ορατή μόνο απο αυτόν που φοράει το ρολόι, κρατώντας ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, μακριά απο περίεργους.

Σε δηλώσεις του, ο Peter Hortensius(epic name is epic) Chief Technology Officer της Lenovo, αποκάλυψε οτι η εταιρία έχει καταχωρήσει 120 διαφορετικές πατέντες που σχετίζονται με το νέο ρολόι, ενώ παρόλο που αποκάλυψε οτι πρόκειται απλά για ένα πρότυπο, επισήμανε οτι και τα Yoga Tablets της εταιρίας, ξεκίνησαν τη ζωή τους ώς “απλά πρότυπα”

Αυτή η σχετικά πολύ καλή ιδέα, στο φτωχό μου το μυαλό χωλαίνει αρκετά, αν αναλογιστούμε οτι η αυτονομία των Smartwatch έχει τα μαύρα της τα χάλια με μια οθόνη. Οπότε μια δεύτερη δεν νομίζω οτι είναι το πιο χρήσιμο πράγμα, τουλάχιστον για την ώρα.

Οπως είπαμε ομως πρόκειται για μια δοκιμαστική συσκευή, και έχει αρκετά στάδια ακόμα μέχρι να βγεί (αν βγει) σε κυκλοφορία.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo