Με μπαταρία 6000mAh και USB C το Innos D600.

0

Το USB C φαίνεται οτι θα γίνει στανταρ πολύ σύντομα, αφού ήδη εμφανίστηκε και η πρώτη κινέζικη συσκευή που θα κυκλοφορήσει με την αμφίπλευρης σχεδίασης θύρα USB.

H Innos σαν εταιρία δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή, προσωπικά τουλάχιστον δεν την είχα ξανακούσει, με μια γρήγορη ματιά στο Google ομως θα ανακαλύψετε οτι ο κινέζος κατασκευαστής αυτός κυκλοφορεί συσκευές κυρίως με μεγάλες μπαταρίες.

Και το Innos D600 δεν πρόκειται να ξεφύγει απο τη φιλοσοφία αυτή, αφού θα κυκλοφορήσει με τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχω δει σε συσκευή τηλεφώνου, χωρητικότητας 6000mAh.

Μια τέτοια μπαταρία δε θα μπορούσε να μη χρησιμοποιηθεί και ως Power Bank, για αυτό μέσα στη συσκευάσία θα βρείτε και ένα καλωδιο μετατροπής USB C σε USB 2.0 για να μπορέσετε να φορτίσετε και τις υπόλοιπες συσκευές σας απο το D600.

1-15032511322XC

Αυτο που θα αλλάξει σε σχέση με τα άλλα μοντέλα της εταιρίας είναι οτι αυτή το φορά η Innos δε θα βασιστεί στη μπαταρία μόνο αφήνοντας στη μετριότητα το υπόλοιπο hardware, αφού το D600 έχει αξιοπρεπέστατα χαρακτηριστικά.

Έτσι λοιπόν στο εσωτερικό του θα βρείτε έναν 64bit Snapdragon 615 με 3GB RAM και 32GB ενσωματωμένης μνήμης. Η οθόνη έχει διαγώνιο 5.2″ με ανάλυση 1080p και επίστρωση απο Gorilla Glass, ενώ οι κάμερες είναι 16MP(κεντρική) και 5MP(εμπρόσθια).

Παρόλο που η συσκευή έχει οπως είπαμε τεράστια μπαταρία, η Innos δε θα μας παραδώσει μισό τούβλο με μικρόφωνο και ηχείο, αφού το Innos D600 έχει διαστάσεις 144 x 72.2 x 11.9 mm, νούμερα καθόλου άσχημα για τη μπαταρία του.

Αν σας φαίνεται ενδιαφέρουσα η πρόταση της Innos θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή ακόμα, αφού η τιμή, καθώς και η ημερομηνία διάθεσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Via GizChina

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo