Πλήρη αποκάλυψη και του Nexus 5X απο διαρροή εγγράφων.

0

Μετά το Nexus 6P της Huawei για το οποίο διερρευσαν σχεδόν τα πάντα πριν απο δύο μέρες, ήρθε η σειρά και του “μικρού” Nexus 5X να μας αποκαλυφθεί μέσα απο μια ακόμα “διαρροή”, λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του.

Οπως και στην περίπτωση του μεγάλου Nexus, όλες σχεδόν οι φήμες που κυκλοφορούσαν τους περασμένουν μήνες, επιβεβαιώνονται, με το νέο Nexus 5 να έρχεται με οθόνη 5.2″ Full HD ανάλυσης, με τον Snapdragon 808 και 2GB RAM να βρίσκονται στο εσωτερικό του.

Τα πλήρη χαρακτηριστικά του νέου Nexus 5X

Τα πλήρη χαρακτηριστικά του νέου Nexus 5X

Πέρα απο το SoC με τη RAM που πιθανότατα θα είναι ένα μικρό πλήγμα στην προώθηση της συσκευής, μιας και τα 3GB RAM είναι ήδη στάνταρτ σε συσκευές τέτοιου βεληνεκούς, γνωστό έγινε οτι η συσκευή είναι εφοδιασμένη με Fingerprint Scanner, αλλα και θύρα USB Type-C.

Αρκετά προσεγμένη είναι και η κάμερα-ένα στοιχείο που είχαν πολλά παράπονα οι κάτοχοι του προηγούμενου Nexus 5). Με φακό 12.3MP και Laser Autofocus, έχει τη δυνατότητα να τραβήξει βίντεο 4K ενώ είναι εφοδιασμένο και με Dual LED Flash.

nexus5xcamer

Πέρα απο τη RAM, εκει που τα χαλάμε, φαίνεται να είναι και ο χώρος αποθήκευσης, αφού το Nexus 5X θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις 16GB/32GB χωρίς ομως να έχει υποδοχή για κάρτα MicroSD.

Τέλος όσο αφορά την τιμή, οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για $380 για την έκδοση με τα 16GB, μια τιμή που σε μια συσκευή που προσφέρει μέτρια Specs και έχει ως μεγάλο όπλο μόνο το καθαρό Android, ίσως είναι και λίγο υψηλή.

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. […] Πλήρη αποκάλυψη και του Nexus 5X απο διαρροή εγγράφων. […]

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo