Smartphone με προβολή εικονικού πληκτρολογίου με Laser Projector απο τη Lenovo

0

To Lenovo Magic View, δεν ήταν η μόνη εντυπωσιακή συσκευή που έδειξε σήμερα η Lenovo στο συνέδριο της, αφού εκτός απο το ρολόι με τις δυο οθόνες, η Lenovo παρουσιάσε και μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα για κινητό με ενσωματωμένο προβολέα.

Το Lenovo Smart Cast, είναι μια συσκευή αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία στη βάση της έχει ενσωματωμένο έναν προβολέα Laser, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για να προβάλει τα δεδομένα της συσκευής(φωτογραφίες, βίντεο, ή ότι άλλο αγαπάτε) στον τοίχο ή στα ειδικά πανιά προβολής, είτε, με μια περιστροφή, να προβάλει ένα εικονικό πληκτρολόγιο σε οποιαδήποτε επιφάνεια, δίνοντας σας τη δυνατότητα να μετατρέψετε τα πάντα σε touchscreens.

Το ολο Concept ομολογώ οτι το βρίσκω αρκετά εντυπωσιακό, ωστόσο δεν ξέρω κατα πόσο θα γίνει μέρος της καθημερινότητας μας, αφού στις 5.5+ πλέον ιντσες που έχουν οι οθόνες των συσκευών, η πληκτρολόγηση δεν είναι τόσο δύσκολη.

Οπως και να έχει, φαίνεται οτι η Lenovo “ψάχνεται” και απο τη στιγμή που κάτω απο τα φτερά της βρίσκεται πλέον και η Motorola, η πλέον ιστορική εταιρία στα κινητά τηλέφωνα, ίσως δούμε αρκετές εντυπωσιακές συσκευές, απο την Κινέζικη εταιρία.

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo