Στα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται το νέο Nexus 5(2015)

0

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε την εμφάνιση της η πρώτη εικόνα απο μια συσκευή η οποία σύμφωνα με φήμες πρόκειται για το νέο Nexus 5 2015 απο την LG.

Με τις μέχρι τώρα, ανεπιβεβαίωτες, πληροφορίες, σε αυτή τη γενιά θα δούμε δυο διαφορετικές Nexus συσκευές, με το ένα να έχει οθόνη 5.2″ και να είναι κατασκευασμένο απο την LG, και το άλλο να ανήκει στα Phablets, με οθόνη 5.7″, το οποίο θα αναλάβει να κατασκευάσει η Huawei.

Σύμφωνα με το Νοτιο-Κορεάτικο Site http://post.mk.co.kr/, το Nexus της LG θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου, χωρίς ομως να υπάρχει αναφορά για το πότε θα δούμε το αντίστοιχο μοντέλο της Huawei.

Πέρα απο το διαφορετικό μέγεθος, οι δυο συσκευές θα μοιράζονται κατα μεγάλο ποσοστό τα χαρακτηριστικά, με τον Snapdragon 808, την 2k οθόνη kai ta 3GB RAM να είναι μερικά απο αυτά.

Φυσικά και οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν με Android 6.0 Marshmallow ενώ και η θύρα USB-C είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί και στα δύο τηλέφωνα.

Όσοι λοιπόν θέλετε να αγοράσετε μια συσκευή που θα σας παρουσιάσει την “καθαρότερη” εμπειρία Android, δεν έχετε παρα να περιμένετε μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo