Στις 2 Μαρτίου θα δούμε τελικά το Galaxy S6. Πιθανότατα χωρίς έκδοση με Snapdragon CPU

0

Μέσω τοποθέτησης απο επίσημο μέλος της Samsung, έγινε τελικά γνωστό οτι το νέο Samsung Galaxy S6 θα κάνει ντεμπούτο κατα τη διάρκεια της δεύτερης μέρας της MWC, στις 2 Μαρτίου, όταν είναι κανονισμένη και η συνέντευξη τύπου της Κορεάτικης εταιρίας.

Μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου, η βασική έκδοση της συσκευής δεν πρόκειται να είναι αδιάβροχη. Όσοι θέλουν ένα αδιάβροχο S6 θα έχουν δυνατότητα να αποκτήσουν μια διαφορετική έκδοση με αυτή τη δυνατότητα. Το ίδιο ισχύει και για το Galaxy S6 “Edge”.

Αυτό που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση ωστόσο, είναι οτι μετά απο μια σειρά συσκευών τις οποίες η Samsung κυκλοφορούσε τις ναυαρχίδες της σε δυο εκδόσεις, μια με επεξεργαστές της Qualcomm και μια με τους δικούς της Exynos επεξεργαστές φαίνεται οτι ήρθε η ώρα η εταιρία να βασιστει, αποκλειστικά,  στα δικά της SoC.

Σύμφωνα με το Bloomberg, οι δοκιμές με τον Snapdragon 810 εμφάνισαν σημαντικά προβλήματα υπερθέρμανσης στα test units του Galaxy S6, με αποτέλεσμα οπως φαίνεται η Samsung να κάνει το μεγάλο βήμα και να αφήνει εκτός την Qualcomm εξοπλίζοντας το νέο κινητό της σειράς S με τον Exynos 7.

To αν η κίνηση αυτή θα αποδειχθεί σωστή, θα εξαρτηθεί βέβαια 100% απο το κατα πόσο θα μπορέσει να φανεί ανταγωνιστικός ο Exynos απέναντι στις προτάσεις της Qualcomm και της Mediatek, κάτι που στα S5 και Note 4 φαίνεται οτι καταφέρνει.

Για να δούμε!

Πηγή AndroidHeadlines | GSMArena

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo