To Gionee M5 θα έχει μπαταρία 6000mAh

0

Σε ένα γρήγορο γκάλοπ μεταξύ γνωστών και φίλων, το σημαντικότερο μειονέκτημα που θα αναφέρουν ολοι για τα Smartphone τους, είναι η αυτονομία της συσκευής.

Υπάρχουν συσκευές οι οποίες απαιτούν φορτιστή σε κάθε πρίζα, υπάρχουν και περιπτώσεις με καλύτερη αυτονομία(LG G2, G3, Xperia Z2, Z3) ακόμα και στην δεύτερη περίπτωση ομως η δεύτερη μέρα μακριά απο φορτιστή, είναι μακρινό όνειρο για τους περισσότερους.

Οι άνθρωποι της Gionee, φαίνεται οτι αφουγκράστηκαν τον προβληματισμό αυτο, και αφου οπως ξέρετε και εσείς, η τεχνολογία στις μπαταρίες δεν έχει ιδιαίτερη εξελιξη τα τελευταία χρόνια, αποφάσισαν να προχωρήσουν στο Plan B. Να στριμώξουν δυο μπαταρίες στην ίδια συσκευή!

Το M5 , είναι ακόμη στα σκαριά, και πέρα απο πληροφορίες για τη χωρητικότητα της μπαταρίας που εξασφάλισε το Gizchina, δεν είναι γνωστα τα υπόλοιπα κομμάτια του hardware.

Αυτό που ξέρουμε – σχεδόν – σίγουρα είναι οτι η κάθε μια απο τις μπαταρίες του Gionee M5 θα είναι 3000mAh κάτι που σημαίνει ένα σύνολο 6000mAh προς διάθεση.

Αν ο σημαντικότερος παράγοντας που θα κοιτάξει η Gionee θα είναι η αυτονομία, τότε δεν αποκλείεται το υπόλοιπο hardware να παραμείνει λιτοδίαιτο, με οθόνη μικρή ανάλυσης και κάποιο μικρομεσαίο SoC πιθανότατα απο τη Mediatek.

Οταν μάθω περισσότερα στοιχεία για τη συσκευή, θα επιστρέψω!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo