Οι εφαρμογές του Sense 6.0 διαθέσιμες για όλες τις συσκευές Android

1

Πριν απο μερικές ημέρες η HTC έκανε διαθέσιμα μέσω Google Play μερικά απο τα βασικά συστατικά του Sense 6.0 στα οποία όμως είχαν πρόσβαση μόνοι οι κάτοχοι του νέου HTC One(M8).

Επειδή όμως δεν υπήρχε περίπτωση-έλατε τώρα μεταξύ μας.. δεν υπήρχε περίπτωση– να μην αρχίσουν τα Port για όλες τις συσκευές, ο Ashutos1997 απο το XDA-Developers έκανε την πρώτη κίνηση, κάνοντας διαθέσιμα τα .apk των εφαρμογών αυτών για εγκατάσταση σε οποιαδήποτε συσκευή.

Ποιες εφαρμογές είναι διαθέσιμες; Τα HTC Service Pack, BlinkFeed, SenseTV, Zoe, Sense Gallery και το Sense Music. Μαζί στο πακέτο υπάρχουν και ορισμένες βιβλιοθήκες που απαιτούνται απο μερικές εφαρμογές για να λειτουργήσουν.

Βέβαια δεν είναι ολα ρόδινα αφού τα προβλήματα ειναι αρκετά. Πρώτα και κύρια οι εφαρμογές που πράγματικά δουλεύουν είναι η Service Pack, το HTC Zoe και το SenseTV. Τα υπόλοιπα παρόλο που εγκαθιστούνται κανονικά για τον ένα ή τον άλλο τρόπο δε λειτουργούν για την ώρα. Επίσης οπως ανέφερα και παραπάνω, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε και κάποια πρόσθετα libs.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα απαραίτητα αρχεία για εγκατάσταση, αλλα και να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του Port απο το αντίστοιχο νήμα του XDA Developers.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo