Οι καλύτερες android-related φάρσες της φετινής πρωταπριλιάς.

0

Πρώτη Απριλίου σήμερα αγαπητέ αναγνώστη, και είναι πολύ πιθανό οτι κάποιοι το μάθατε με το δύσκολο τρόπο, κυρίως επειδή έχετε καθάρματα φίλους.

Αφού σας ευχηθώ και εγώ καλό μήνα και αντισταθώ στο να σας παρουσιάσω το νέο Galaxy Mega Tab με οθόνη 42″, και το ενσωματωμένο, αυτοκινούμενο, μηχανικό Selfie stick με μανιβέλα, θα σας παρουσιάσω τα πιο επιτυχημένα ψέματα και easter eggs που κυκλοφόρησαν σήμερα και έχουν να κάνουν με το Android.

Google Panda.

Καλή η Siri, καλό το Google Now, καλή και η Cortana, αλλα την ευκολία του να έχεις ένα φουντωτό και γλυκύτατο Smart Panda αρκουδάκι να σου λύνει τις απορίες δεν μπορεί να τη ξεπεράσει τίποτα.

Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν και οι άνθρωποι της Google, και μετά απο ατελείωτες ώρες στο εργαστήριο παρουσίασαν σε event σήμερα το Google Panda.

Με δυνατότητα απαντήσεων σε περισσότερες απο 50 γλώσσες, το ασπρόμαυρο αρκούδι της Google θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις 5 και 6 μόνο και μόνο για να έχουμε το γνωστό Fragmentation που όλοι αγαπάμε.

Y.Γ, στο drop test, απλά πέθανα.

 PacMan στους δρόμους της γειτονιάς σας

pac-man-maps-02

Μέσω του Google Maps, για σήμερα και μόνο μπορείτε να παίξετε Pacman στα στενάκια του σπιτιού σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την περιοχή που σαν ενδιαφέρει στους χάρτες της Google απο τον υπολογιστή σας, και να πατήσετε το εικονίδιο με το Pacman κάτω αριστερά.

Google Smartbox by Inbox.

Η Google πάει το project του Inbox για την ενοποίηση των ταχυδρομείων σας, ένα βήμα παραπέρα, αφού με το Google Smartbox θα μπορέσετε να συνδυάσετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο με το συμβατικό ταχυδρομικό κουτί σας.

Εκτός απο τις ατελείωτες ευκολίες ενός τέτοιου συνδιασμού, το Smartbox είναι εφοδιασμένο με σύστημα έξυπνης διαχείρισης του Spam το οποίο προκαλεί ηλεκτροσόκ σε όσους προσπαθήσουν να βάλουν διαφημιστικά στο κουτί σας.

Φυσικά το Smartbox διακρίνεται και για τη φορητότητα του, και τίποτα πλέον δε σας σταματάει απο το να πάρετε το αγαπημένο σας ταχυδρομικό κουτί, στη βόλτα, στο πικνικ ή στη δουλειά!

Google Chrome Selfie

screenshot_2015-04-01-00-08-39

Σε μια επαναστατική κίνηση προχώρησε η Google για της εκδόσεις του Chrome για φορητές συσκευές. Τώρα πλέον κάθε φορά που επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα μπορείτε να τραβήξετε μια σέλφι με τις αντιδράσεις σας, ενώ στο πάνω μέρος της οθόνης θα εμφανίζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Μετά βέβαια μπορείτε να μοιραστείτε τις Selfie αυτές και στα κοινωνικά δίκτυα.

Moto Selfie Stick

https://youtu.be/584qPWzfhHY

Είμαι φανατικός οπαδός των Larger than life διαφημίσεων, και η motorola δημιούργησε μια τέτοια, συνδιάζοντας απαλή μουσική και δυό μουσάτους τύπους για να προωθήσει το must have του αύριο. To Moto Selfie Stick.

Με ατάκες που σπάνε κόκκολα οπως “A selfie stick is a branch of expression” και “A selfie stick is not just an accessory, it’s an extension of who you are” δε μπορεί παρά να σας κάνει να θέλετε κολασμένα αυτό το Selfie Stick. Ακόμα και αν είναι φάρσα.

Ακόμα και αν είναι απλά ένα ξύλο για να φωτογραφίζεται τις μουτσούνες σας. Ακόμα και αν δεν υπάρχει κανένας λόγος να κυκλοφορείτε με επέκταση για το κινητό σας ωστε να φωτογραφίζεται τις μουτσούνες σας απο απόσταση. Γενικά μην φωτογραφίζετε τις μουτσούνες σας απο απόσταση. Ή μάλλον, γενικά μην φωτογραφίζετε τις μουτσούνες σας.  Peace.

ElgooG 

Απλό εύκολο και πολύ σπαστικό, το elgooG είναι μια ανεστραμμένη έκδοση της αρχικής σελίδας της Google την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε γράφοντας στο Browser σας, com.google .

Γιατι να το κάνετε; επειδή μπορείτε!

Samsung Galaxy BLADE Edge Smart Knife

sasmung_edge_blade_sub

Last but not least, έχουμε το νέο μοντέλο της σειράς Galaxy, το Blade Edge Smart Knife.

Αποφεύγοντας την πεπατημένη, η Samsung παρουσιάζει το πρώτο έξυπνο μαχαίρι με την μια πλευρά να είναι χαραγμένη απο διαμάντι, και να κόβει καλύτερα απο κατάνα.

Με τον νέο αυτό επανασταστικό μοντέλο η Samsung προσπαθεί να κερδίσει την αγορά των Chefs, με δυνατότητα μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών υλικών για τη χειρολαβή(ξύλο ελιάς, κεραμικό, ανοξείδωτο ατσάλι και ελαφαντόδοντο.

Οπως θα περιμένατε απο ένα τέτοιο μοντέλο, το BLADE Edge Smart Knife είναι πλήρως αδιάβροχο και έχει αυξημένη προστασία απο φωτιά.

Με τη βοήθεια του Knox η ασφάλεια εκτοξεύεται στα ύψη, αφού μετά την σάρωση του δακτυλικου σας αποτυπώματος η συσκευή αναγνωρίζει αυτόματα τα δάχτυλα σας αποφεύγοντας τα ατυχήματα, ενώ σε περίπτωση που ανιχνεύσει αίμα, έρχεται άμεσα σε επαφή με τις αρχές ωστε να σιγουρευτεί οτι δε χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Τέλος μαζί με το έξυπνο μαχαίρι θα έρχεται και το νέο Stylus που θα λειτουργεί ταυτόχρονα και ως θερμόμετρο κάτι που θα το κάνει, το δεξί χέρι του κάθε μάγειρα.

Αυτά για φέτος. Άντε με το καλό και του χρόνου!

Via 9to5Google

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo