LG AKA, το νέο Concept της LG για κινητά που “βλέπουν” μπροστά

0

Ένα νέο κινητό θα παρουσιάσει η LG σε λίγες μέρες στην Νότιο Κορέα, κατα τη διάρκεια του World IT Show, που θα λάβει χώρα στις 20-23 Οκτωβρίου.

Το ένα χαρακτηριστικό της συσκευής είναι οτι οι “πλάτες” του αλλάζουν για να αλλάζει χρώματα, και για να σας προλάβω πριν κοιτάξετε με βλέμμα Gregory House, “Σιγά το Concept” το άλλο χαρακτηριστικό του είναι τα μάτια που έχει στο πίσω μέρος.

Και οταν λέω μάτια, εννοώ κανονικά(και ολίγον τι τρομακτικά) googly eyes, τα οποία δεν είναι απλά αυτοκόλλητα στην πλάτη της συσκευής, αλλα έχουν και διαφορετικές διαθέσεις!

Έτσι μπορούν να δείχνουν χαρούμενα, τρελά, νυσταγμένα, νευριασμένα, γατίσια κ.α και η διάθεση τους θα αλλάζει ανάλογα με το πως χρησιμοποιείτε το κινητό σας(αν έχει μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι, ανάλογα το είδος της μουσικής που ακούτε κτλ)

LG-AKA

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Νότιο Κορέα τον Νοέμβριο, και λογικά δε θα βγεί ποτέ απο τα σύνορα της χώρας(αυτό μας λείπει τώρα να κυκλοφορούν και κινητά με μάτια που ανοιγοκλείνουν)

Απο περιέργεια και μόνο οταν ανακοινωθεί και επίσημα η συσκευή θα σας ενημερώσω με περισσότερες λεπτομέρειες. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

d9w3a

 

Via Phone Arena

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo