LG G2. H LG παρουσιάζει “το πιο φιλόδοξο κινητό στην ιστορία των Smartphones” [Hands-on]

0

LG G2 και επίσημα λοιπόν, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που σε επίπεδο Hardware το φέρνουν στην κορυφή της αγοράς( μέχρι τουλάχιστον να κυκλοφορήσει το Galaxy Note 3 και το Sony Honami). Οθόνη 5.2 ιντσών Full HD ανάλσυης, Snapdragon 800, 2GB RAM και κάμερα 13 MP είναι τα βασικά κομμάτια της δύναμης του G2.

Σύμφωνα με την LG το G2 –το οποίο είναι το πρώτο high end τηλέφωνο της εταιρίας μετά απο καιρό που ξεφορτώνεται το Optimus απο το όνομα του–  είναι “το πιο φιλόδοξο κινητό στην ιστορία των Smartphones” και απο μια πρώτη ματιά σε μεγάλο βαθμό, επιβεβαιώνεται. Η LG μάζεψε τα καλύτερα κομμάτια απο τους αντιπάλους του G2, πρόσθεσε και μερικές πινελιές και μας παρουσιάζει το πληρέστερο κινητό που έχουμε δεί μέχρι σήμερα.

Εξωτερικά η συσκευή μια σχεδιαστική γραμμή που θυμιζει λίγο Galaxy S4, με το περιθώριο της εντυπωσιακής οθόνης να έρχεται edge-to-edge με τα άκρα του σκελετού δημιουργώντας ένα πολύ ελκυστικό αποτέλεσμα. Στα θετικά του σχεδιασμού η απουσία των Hardware buttons κάτω από την οθόνη, αφού όλα τα navigation buttons θα βρίσκονται στην οθόνη. Το εντυπωσιακό του Hardware χώρεσε μόλις σε σώμα πάχους 9mm με το συνολικό βάρος της συσκευής να φτάνει τα 140g

Το Hardware button έκπληξη βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής, κάτω απο την οθόνη, και δεν είναι άλλο απο το πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης,το οποίο επιτρέπει το ανοιξε-κλείσε της οθόνης αλλα και την ρύθμιση της έντασης του ήχου. Αν το επιλέξετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί στο πίσω μέρος τόσο για να πάρετε φωτογραφίες όσο και για να εκκινήσετε επιλεγμένες εφαρμογές.

Στο κομμάτι του Software to android 4.2.2 συνοδεύει το Optimus Ui αναβαθμισμένο με ορισμένες εφαρμογές της LG οπως το Quick Remote που μετατρέπει τη συσκευή σας σε τηλεχειριστήριο, το Plug n’ Pop το οποίο σας αφήνει να επιλέξετε τι εφαρμογές και ενέργειες θα εκτελούνται κάθε φορά που θα συνδέεται τα ακουστικά σας, ενώ το Answer me σας θα απαντά αυτόματα σε κλήσεις όταν σηκώνετε το κινητό σας την ώρα που χτυπαέι.

Όσο αφορά το Hardware; ορίστε μια πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών του LG G2

Οθόνη 5.2-inch IPS LCD,
Full HD (1920 x 1080),
424 ppi, 2.65mm bezel
Επεξεργαστής/GPU Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974
quad-core Krait 400 @ 2.26GHz
Adreno 330 GPU
RAM 2GB,
Graphic RAM
Μνήμη 16GB/32GB
expandable microSDXC
Μπαταρία 3000 mAh
non-removable
Κάμερες 13 MP rear, OIS, autofocus, LED flash, sapphire glass
2.1 MP front
Δίκτυα LTE, LTE-A
HSDPA
GSM
Συνδεσιμότητα NFC, A-GPS, GLONASS, microUSB, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 LE
Software Android 4.2.2, Optimus UI
Διαστάσεις 138.5 x 70.9 x 8.9mm
140g
Χρώματα Λευκό/Μάυρο

Ορίστε και ένα Hands on για να το χαρείτε

H LG κάνει γερό μπάσιμο στις High end συσκευές, και συνεχίζοντας την πολύ καλή κυκλοφορία του Optimus G, φέρνει το G2 το οποίo είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς, και τουλάχιστον για την ώρα δείχνει να μην έχει αντίπαλο.

Via Cult Of Android, Android Authority, Droid Life

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo