“Live” η σελίδα για να βρείτε τη συσκευή σας μέσω του Android Device Manager

0

Πριν κανα δυο μέρες η Google άρχισε την σταδιακή εγκατάσταση του Android Device Manager στις συσκευές με Android 2.2 και πάνω. Απο σήμερα επίσης σταδιακά γίνεται διαθέσιμο και το Site το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε τη χαμένη σας συσκευή.

Η Διαχείριση συσκευής Android,  σας προσφέρει τη δυνατότητα να εντοπίσετε το κινητό σας μέσα απο ένα πολύ απλό User Interface, με μια μικρή απόκλιση μερικών δεκάδων μέτρων. Μέσα απο το σχεδιαστικά λιτό site μπορείτε να αναγκάσετε το κινητό σας να χτυπάει συνεχόμενα για 5 λεπτά αν το έχετε χάσει κάπου κοντά σας και το ψάχνετε, ή να το κάνετε Wipe απο απόσταση αν δείτε ότι τελικά η συσκευή σας έχει κλαπεί.

android-device-manager

 

[stextbox id=”info” caption=”Προσοχή”]Οπως σας ενημερώνει και η ιστοσελίδα “Για να ενεργοποιήσετε τη “Διαγραφή δεδομένων συσκευής”, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή σας. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις Google” στη συσκευή σας και κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου στη Διαχείριση συσκευής Android.”

Oπότε αν θελετε να έχετε την επιλογή του Factory Reset, πρέπει να ακολουθήσετε την οδηγίες, ή να πατήσετε το Αποστολή ειδοποίησης στη συσκευή σας και απλά να αποδεχθείτε το Notification που θα εμφανιστεί στη συσκευή σας.[/stextbox]

Μετά απο ένα γρήγορο backup θα δοκιμάσω το Wipe και θα σας ενημερώσω!

Αν θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς την νέα υπηρεσία, αρχικά ενεργοποιήστε το Device Manager στη συσκευή σας και μετά επισκευθείτε τη σελίδα της υπηρεσίας

[stextbox id=”info” caption=”Link”]Android Device Manager Site[/stextbox]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo