Με 4GB RAM θα κυκλοφορήσει το ZTE Grand S II;

0

Η ΖΤΕ κονταροχτυπιέται με την Oppo στο ποια κινέζικη εταιρία θα κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση με τα Specs τως συσκευών τους σε “κινέζικες” τιμές. Τελευταίο χτύπημα απο την πλευρά της ZTE είναι η φήμη που κυκλοφόρησε οτι το νέο ΖΤΕ Grand S II θα κυκλοφορήσει με 4 ολόκληρα GB RAM!

Η νέα συσκευή της ZTE που παρουσιάστηκε στην περασμένη CES, με 2GB RAM, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, και ανάμεσα στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που εμφανίστηκαν στις λίστες της Tenaa(η κινέζικη EETT) το Grand S II θα μας έρθει με επεξεργαστή στα 2.3Ghz και 4GB RAM.

Διαφορά ανάμεσα στα ανακοινωμένα χαρακτηριστικά της συσκευής και στις λίστες της Tenna υπάρχει και στην κάμερα, αφού αντί για 13MP οπως είχε ανακοινώσει αρχικά η ZTE, φαίνεται οτι θα βρει στην αγορά με μια 8MP.

Αν δε υπάρχει κάποιου είδους τυπογραφικά λάθος, το ZTE Grand S II θα είναι η πρώτη συσκευή που θα κυκλοφορήσει με 4GB RAM, που για την ώρα δεν είναι τίποτα άλλο απο διαφημιστικό τρικ, αφού δεν νομίζω να δοκίμασε κάποιος συσκευή με 2 ή 3GB RAM και να αντιμετώπισε προβλήματα. Δε παύει να είναι όμως ένα δίχτυ ασφαλείας σε περίπτωση που θα θέλετε να αγοράσετε μια συσκευή που θα σας κρατήσει όσο το δυνατών περισσότερο.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo