Νέες φήμες για το Galaxy Note III. 2 εκδόσεις, 3GB RAM,8πύρηνη CPU και μπαταρία 3.200mAh

0

Νέες φήμες κυκλοφόρησαν για το επερχόμενο Samsung Galaxy Note III, οι οποίες προέρχονται απο “έμπιστο άνθρωπο μέσα απο τη Samsung” οπως αναφέρει το SamMobile. Αν αυτές οι φήμες ισχύουν τότε το νέο Note εκτός απο τέρας στο μέγεθος θα είναι και τέρας στις επιδόσεις, αφού το hardware του αναμένεται εντυπωσιακό.

Η αρχή γίνεται με την οθόνη η οποία θα φτάσει πλέον τις 5.7 ίντσες, με την εσωτερική μνήμη να φτάνει μέχρι και τα 64GB, ενώ στα ενδότερα το Note θα είναι η πρώτη συσκευή τηλεφώνου με 3GB RAM, ενώ το μικρό τερατάκι θα τροφοδοτεί ο οκταπύρηνος Exynos 5420.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή θα κυκλοφορήσουν 2 διαφορετικά μοντέλα. Το SM-M9000 θα προσφέρει οθόνη 5.68″ Full HD Super AMOLED ανάλυσης 1920Χ1080, έναν 8πύρηνο Exynos 5420 στα 1.8, συνοδευμένο με μια Mali-T628 MP6 GPU και 3GB RAM. Θα υπάρχουν 3 εκδόσεις στα 16, 32 και 64GB ενώ η κάμερα μετράει 13MP με οπτική σταθεροποίηση εικόνας όπως και στο νέο LG G2.

To δεύτερο μοντέλο με κωδικό SM-N9005 θα έχει κατα βάση το ίδιο hardware με εξαίρεση το διαφορετικό set CPU και GPU αλλα και υποστήριξη LTE δικτύων. Λογικά θα έχουμε μια παρόμοια κατάσταση με το Samsung Galaxy S4 με μια έκδοση να έχει Exynos CPU και μια Snapdragon.

Και οι δυο εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν με προεγκατεστημένο το Android 4.3, ενώ οι φήμες για την μπαταρία ποικίλουν. Απο την πηγή του SamMobile γίνεται λόγος για μπαταρία 3.200mAh, ενώ το Phonearena σήμερα το πρωί αποκάλυψε πληροφορίες που μιλούσαν για μπαταρία 3,450mAh.

Αν οι φήμες δε σας είναι αρκετές, κάντε λίγο υπομονή μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου, οποτε και η Sasmung θα αποκαλύψει το νέο Note III, στο Unpacked Event που ετοιμάζει.

Πηγή: Cult Of Android

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. […] της Samsung επιβεβαίωσε οτι στο ίδιο Event θα δούμε και το Galaxy Note III. «H Samsung δημιούργησε μια νέα κατηγορία Smartphones οταν […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo