Νέες πληροφορίες για το 8πύρηνο Chip της Motorola

0

Σήμερα η Motorola παρουσίασε τα νέα Droid Ultra, Maxx και Mini, αλλά αυτό που τράβηξε περισσότερο την προσοχή είναι οι πληροφορίες για το νέο X8 Mobile Computing System Chip το οποίο υπάρχει στα νέα Droid, αλλα και στο επερχόμενο Moto X.

To νέο Chip της Motorola που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την QualComm, τροφοδοτεί 8 πυρήνες οι οποίοι θα μοιράζονται τις δουλειές, με αποτέλεσμα η διαχείρηση της μπαταρίας να είναι αποδοτικότερη. Σύμφωνα μάλιστα με τη Motorola το X8 Mobile Computing system θα ανεβάζει την απόδοση της CPU μέχρι και 24%, ενώ η αύξηση της απόδοση της GPU θα φτάνει στο 100%!

Δυο απο τους πυρήνες του Chip θα χρησιμοποιούνται για τις εφαρμογές, τέσσερις για τα γραφικά, ένα για contextual computing ή τη διαχείριση των αισθητήρων, ενώ ο τελευταίος θα αναλάβει την επεξεργασία των φωνητικών εντολών.

Για όσους δεν το ξέρετε, το νέο Moto X θα ακούει συνέχεια στο Background περιμένοντας να του δώσετε κάποια εντολή, ακόμα και όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη.

Και οι τρείς νέες συσκευές (Droid Ultra, Maxx και mini) θα έχουν το νέο Chip, ενώ οταν με το καλό ανακοινωθεί και επίσημα το Moto X ίσως μάθουμε περισσότερα.

Via: Android Authority

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. […] CPU Dual Core Qualcomm S4 Pro στα 1.7GHZ  και GPU Adreno 320, και τα δύο μέρος του 8πύρηνου Chip της Motorola […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo