Nexus 9 και επίσημα. To νέο nexus Tablet της HTC

1

To Nexus 9 είναι το πρώτο Tablet της εταιρίας που θα κυκλοφορήσει σε με προεγκατεστημένο το Android 5.0 Lolipop, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν στις 17 Οκτωβρίου, και τη συσκευή να κάνει επίσημο ντεμπούτο στις 3 Νοεμβρίου.

Οπως θα περιμέναμε απο μια συσκευή κατασκευασμένη απο την HTC το Nexus 9 είναι κατασκευασμένο με κυρίαρχο υλικό το μέταλλο, με την 8.9″ οθόνη του να έχει QVGA ανάλυση (2048×1536), με αναλογία οθόνης 4:3.

Στην καρδιά του νέου Nexus χτυπάει ο πανίσχυρος (και 64bitος) Nvidia Tegra k1 χρονισμένος στα 2.3 GHz με 2GB RAΜ και αυτόνομία που σύμφωνα με την HTC αγγίζει τις 9 ώρες χρήσης με τη μπαταρία 6700mAh.

Η τεχνολογία Boomsound με τα διπλά ηχεία στο εμπρός μέρος, μεταφέρετε αυτούσια και στο νέο Nexus απο τις ναυαρχίδες της HTC

Η τιμή δυστυχώς είναι μάλλον υψηλή(για τα δεδομένα της σειράς Nexus πάντα) αφού η έκδοση των 16GB θα πωλείται έναντι $399, η 32GB $479 ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει και μια LTE έκδοση 32GB που θα κοστίζει $599.

Επίσης δυστυχώς η μνήμη δε δέχεται επέκταση μέσω MicroSD, οπότε η 16GB έκδοση μάλλον δε θα ευχαριστήσει κανένα.

Μαζί με τη συσκευή θα κυκλοφορήσει και ένα πληκτρολόγιο που θα συνδέεται μαγνητικά στο Nexus 9 και θα μετατρέπει το Tablet της HTC σε ένα αντικατάστατο για το Laptop σας με μια απλή κίνηση, μπαίνοντας στην κούρσα του ανταγωνισμού πλάι στο Surface της Microsoft.

Οπως σας είχα πει, η συσκευή, θα διατεθεί και μέσω καταστημάτων λιανικής σε 29 χώρες, τις επόμενες εβδομάδες

https://www.youtube.com/watch?v=q-wH77WsfEM

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo