Pressy: Προσθέστε ένα ακόμη κουμπί στη συσκευή σας!

0

Το Kickstarter(διαβάστε περισσότερα εδώ) έχει εξελίχθεί σε μια πηγή που μας έχει προσφέρει αναρίθμητα ευχρηστα Gadget, παιχνίδια, και συσκευές απο το μέλλον, που αλλιώς πολύ δύσκολα θα είχαν δει το φώς της ημέρας.

Το Pressy είναι ένα ακόμη απο τα παραπάνω, αφού πρόκειται για μια “πατέντα” για να προσθέσετε ένα ακόμα κουμπί στην Android συσκευή σας!

Το Pressy είναι-αν δεν κάνω λάθος- η πρώτη μορφή εξωτερικής παραμετροποίησης της συσκευής σας. Μπορεί η εμφάνισή του να μη λέει πολλά, έχει όμως τη δυνατότητα να κάνει τη συσκευή σας πολύ πολύ πιο εύχρηστη.

Η πατέντα αυτή λοιπόν δεν είναι τίποτα άλλο, παρα ένα έξτρα hardware button στη συσκευή σας, συνδέοντας απλά το Pressy στην υποδοχή των ακουστικών! Οπως φαντάζεστε το μεγαλύτερο μέρος του Pressy θυμίζει βύσμα ακουστικών, με το τμήμα της κορυφής όμως που έχει πάχος μόλις 0,7mm να είναι ένα κουμπάκι.

Αυτο προεξέχει ολο και όλο απο τη συσκευή σας!

Αυτο προεξέχει ολο και όλο απο τη συσκευή σας!

Ένα πάτημα στο κουμπί ενεργοποιεί τον φακό, ένα παρατεταμένο πάτημα ενεργοποιεί το αθόρυβο, ενώ ένα διπλό κλικ παίρνει άμεσα μια φωτογραφία.

Αυτά γίνονται στη Default λειτουργία, αφού με τη βοήθεια του συνοδευτικού app μπορείτε να ορίσετε στο Pressy να κάνει έναν μεγάλο αριθμό απο λειτουργίες που περιλαμβάνουν απο την αυτόματη αποστολή μηνύματος , και την έναρξη της ηχογράφησης, μέχρι την αυτόματη εκκίνηση οποιασδήποτε εφαρμογής και την ενεργοποίηση κάποιας επιλογής απο τις ρυθμίσεις.

0da1f424898615ba30ffd97a8403a6ff_large

Ολα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν με ένα απλό πάτημα του Pressy. Ή με ένα παρατεταμένο πάτημα.. ή με ένα διπλό πάτημα ( ή με ένα τριπλό!)

Για να χρησιμοποιήσετε το Pressy ομως θα πρέπει να θυσιάσετε τη θύρα των ακουστικών. Δηλαδή περίπου, αφου αν αποφασίσετε να συνδέσετε τα ακουστικά σας, το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να αφαιρέσετε το Pressy, να το τοποθετήσετε στην ειδική θήκη-μπρελόκ που το συνοδεύει(αν πάρετε το πακέτο των 20$ και να συνδέσετε τα ακουστικά σας.

Το εντυπωσιακό είναι οτι πλέον την λειτουργία του Pressy θα μπορεί να εκτελεί το κουμπάκι που βρίσκεται πάνω στα hands free σας!

Το Catch οπως πάντα με το Crow Funding είναι το αν το Pressy θα καταφέρει να μαζέψει τα 40.000 δολλάρια που έχουν ως στόχο οι δημιουργοί του για να είστε σίγουροι οτι το project θα προχωρήσει και αν το στηρίξετε θα το δείτε μέσα στο 2014.

Ε λοιπόν σας έχω πολύ καλά νέα, αφου μέσα σε 2 μέρες το Pressy έχει διαλύσει το φράγμα των 40.000 δολλαρίων φτάνοντας για την ώρα τα 238.000 δολλάρια με 45 μέρες ακόμα να απομένουν για την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης.

Αν σας ενδιαφέρει σας ιδέα το Pressy μπορεί να γίνει δικό σας με 17 δολλάρια. Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα του στο Kickstarter

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo