Halloween Sales απο το Gearbest.com

0

Με αφορμή της Γιορτή του Halloween στις 31 Οκτωβρίου, το Gearbest.com(έχουν ρε παιδιά Halloween οι Κινέζοι; Αυτοί γιατι γιορτάζουν;) συμμετέχει στη γιορτή, με μια μεγάλη σειρά απο στολές, μάσκες και άλλα μπιχλιμπίδια για να ντυθείτε απο Iron Man μέχρι μπαμπούλας.

Μπορεί για τώρα να σας φανούν άχρηστα, είναι ομως μια χαρά ευκαιρία να προμηθευτείτε υλικό για τις ερχόμενες αποκριές(Αρχές Μαρτίου πέφτουν το 2016) αφού οπως θα δείτε οι επιλογές είναι πολλές και οι τιμές χώμα.

Ανάμεσα σε στολές και πανηγύρια, θα βρείτε και ορισμένα πολύ χρήσιμα Gadgetάκια με φως , τα οποία ψώνισα και εγώ, εξού και το παρόν άρθρο, μεταξύ των οποίων, πολλές διαφορετικές εκδόσεις ταινιών LED που ελέγχονται απο το κινητό σας, ή τα εξαιρετικά MIPOW BTL300 τα οποίο μόλις έφτασαν στα χέρια μου, και είναι χάρμα οφθαλμών το βράδυ, αλλα και οι νέες Bluetooth controlled λάμπες MIPOW Smart LED E27.

Με μια πρώτη ματιά δεν είδα κάτι Android-relates στις προσφορές, αλλα μόνο και μόνο για τις BTL300 αξίζει μια ματιά, για να το παίξετε ρομαντικοί στο ετερόν σας ήμιση, την ώρα που θα αγοράζετε άλλο ένα Gadget για να κατευνάσετε την καταναλωτική σας μανία 😉

Δείτε τις προσφορές του Gearbest.com για το Halloween

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo