Μεγάλες προσφορές σε Κινέζικα Smartwatches με θύρα SIM.

0

Υπάρχουν δυο βασικά είδη έξυπνων ρολογιών. Αυτά που απαιτούν συσκευή τηλεφώνου για να μπορέσουν να ξεδιπλώσουν ολα τα ταλέντα του, και αυτά που έχουν θύρα για κάρτα SIM και μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα ως μικρά κινητά στον καρπό σας.

Το Everbuying.net συνεχίζει για τρίτη εβδομάδα τις προσφορές στα Smartwatch και σειρά έχουν τα “stand alone” ρολόγια, με το ένα εξ’αυτών να μου έχει τραβήξει αρκετά την προσοχή, και ίσως γίνει και η επόμενη αγορά μου. Για να δούμε τι μπορείτε να ψαρέψετε απο την προσφορά.

k8

Πρώτο και καλύτερο στη λίστα, και αυτό που γλυκοκοιτάω και εγώ, είναι το Κ8 Smartwatch(αγνώστων λοιπών στοιχείων).

Η στρογγυλή OLED οθόνη -που θεωρώ αναγκαίο στοιχείο για οποιοδήποτε Smartwatch γίνει τελικά το πρώτο που θα μπεί στο χέρι μου – του K8 είναι 1.4″ με ανάλυση 400×400 px χωρις το ενοχλητικό “τακούνι” στο κάτω μέρος που είχαν τα πρώτα στρογγυλά Smartwatches της αγοράς.

Το εντυπωσιακό στοιχείο της συσκευής ομως, δεν είναι ούτε η οθόνη του, ούτε ο διπύρηνος MTK6572 που βρίσκεται στο εσωτερικό του, ουτε καν η υποδοχή για κάρτα SIM. -Είναι οτι το K8 δεν τρέχει κάποιο κλειστό OS, αλλά μια ελαφρώς αλλαγμένη έκδοση του Android 4.4. Όχι του Android Wear, του κανονικού Android 4.4 Kitkat!

Οπως θα δείτε και στο Video το λειτουργικό σύστημα αρκετές μετατροπές ωστε να είναι ευκολα διαχειρίσιμο μέσω της μικρής οθόνης.

Τα τρία κουμπιά στο πλάι αντικαθιστούν τα back-menu-home, ενώ με τον επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.0Ghz και τα 512MB RAM το K8 δε φαίνεται να αντιμετωπίζει ιδιαίτερη δυσκολία κατα την πλοήγηση.

Η ενσωματωμένη μνήμη 4GB δεν επεκτείνετε, ενώ η συσκευή είναι εφοδιασμένη και με αισθητήρα καρδιακών παλμών, GPS και Bluetooth 4.0

Αγοράστε το Κ8 Smartwatch

 

gv08s

Ακολουθεί το GV08S.

Σαφώς φτηνότερο απο το Κ8, αλλα και με πολύ λιγότερα να προσφέρει, το GV08S(απο εδώ και στο εξής GV για να μη δεθούν κόμπος τα δάχτυλα μου) αποτελεί μια πολύ καλή λύση για να πάρετε μια γεύση απο τον κόσμο των Stand alone έξυπνων ρολογιών.

Η IPS οθόνη του GV είναι τετράγωνη με ανάλυση 240×240, με το γενικότερο Design της συσκευής να ακολουθεί ένα μοτίβο που έχουμε δει αρκετές φορές στα κινέζικα Smartwatches(και το οποίο βασίζεται στο Samsung Gear).

Και το GV έχει υποδοχή για SIM δίνοντας του τη δυνατότητα να αντικαταστήσει το κινητό σας, ενώ παρόλο που χάνει σε ορισμενα σημεία(Bluetooth 3.0, κεραία μόνο με GSM, και απουσία μετρητή καρδιακών παλμών) έχει μερικα στοιχεία που το κάνουν μια καλή επιλογή.

Έτσι στο GV08S θα βρείτε δέκτη FM, μια VGA κάμερα, υποδοχή για κάρτα SIM αλλα και μπαταρία 500mAh που υπόσχεται μεγάλη αυτονομία. Επίσης έρχεται σε αρκετούς συνδιασμούς σκελετού-καντράν για να βρείτε κάποιον που σας ταιριάζει.

Αγοράστε το GV08S

 

Στις τρέχουσες προσφορές του Everbuying μπορείτε να βρειτε και άλλες ενδιαφέρουσες προσφορές μεταξύ των οποίων τα GV 18, Iradish Y6, Aiwatch GT08+, ILEPO400 και αρκετά ακόμα με ακόμα πιο δύσκολα ονόματα.

aiwatch
gv18
iradish
ilepo

Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα νέο Smartwatch, περάστε μια βόλτα απο τη σελίδα προσφορών του Everbuying.net, και μιας και τα γενέθλια μου περάσανε και όλοι σας κάνατε τις πάπιες, να ξέρετε οτι θέλω ένα K8. 😛

Οπως πάντα αν έχετε πρόσθετες προτάσεις για συσκευές αυτής της κατηγορίας, τα σχόλια είναι απο κάτω για προτάσεις με link-video και ότι άλλο υλικό έχετε να προσφέρετε.

Καλές αγορές !

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo