Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες αναβάθμισης των Coolpad F1 και F2 σε Android 5.0 Lollipop

0

Τα Coolpad F1 και Coolpad F2 είναι δυο απο τις πιο ενδιαφέρουσες και δοκιμασμένες συσκευές απο την κινέζικη αγορά, με τιμές πρόκληση για το Hardware τους.

Οπως φαίνεται απο μια λίστα με ημερομηνίες που δημοσίευσε η Coolpad τα ολες οι εκδόσεις των δυο κινητών θα αναβαθμιστούν τελικά σε Android 5.0, αν και μερικές απο αυτές θα προσπεράσουν την αναβάθμιση σε Android 4.4

Απο τα μέσα Φεβρουαρίου, θα ξεκινήσει η αναβάθμιση των F1 και F2 σε Android 4.4 Kitkat, ενώ με την νέα έκδοση του CoolUi 6.0 που θα βασίζεται στο Android 5.0 θα αναβαθμιστούν οι πρώτες συσκευές Coolpad F1 στις αρχές Μαρτίου, με τα Coolpad F2 να αναβαθμίζονται ανα έκδοση απο τα τέλη Απριλίου μέχρι και τέλη Ιουλίου.

cool-ui

Πολύ καλή κίνηση απο την Coolpad που δείχνει οτι δεν έχει σκοπό για αρπαχτές, αφού οπως φαίνεται τουλάχιστον για το πρώτο μισό του 2015 θα συνεχίσει να υποστηρίζει κανονικά τις περσινές ναυαρχίδες της. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι Κινέζοι κατασκευαστές.

Πηγή: GizChina

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo