Αναβολή της κυκλοφορίας για την OxygenOS του OnePlus One.

1

Σήμερα ήταν η καταληκτική ημερομηνία για το διάστημα που η ίδια η Oneplus είχε ανακοινώσει οτι θα χρειαζόταν για να κυκλοφορήσει τη OxygenOS ROM και να αναβαθμίσει τα OnePlus One σε Android 5.0.

Στα φόρουμς της εταιρίας, η Helen η οποία δηλώνει υπεύθυνη του Mobile τμήματος της Oneplus, και υπευθυνη της ομάδας για τη δημιουργία της OxygenOS, ζήτησε συγνώμη απο τους κατόχους της συσκευής, για την καθυστέρηση της κυκλοφορίας της νέας ROM.

Σύμφωνα με το post της Helen, η Oxygen OS είναι απολύτως έτοιμη και μάλιστα ήδη οι περισσότεροι άνθρωποι της εταιρίας την χρησιμοποιούν. Ο λόγος της καθυστέρησης είναι ξεκάθαρα το Quality Control, ωστε να βεβαιωθούν οτι η ROM που θα παραδώσουν στο τέλος θα είναι όσο το δυνατόν περισσότερο bug free.

Μιλώντας και για την CyanogenMod 12 η οποία επίσης θα έπρεπε να κυκλοφορήσει μέχρι τώρα για το Oneplus one, το στέλεχος της Oneplus δήλωσε οτι παρόλο που δεν έχoυν δυνατότητα να επέμβουν στα χρονοδιαγράμματα κυκλοφορίας των ROM της CyanogenMod, είναι σίγουροι οτι πολύ σύντομα θα έρθει και η ειδική έκδοση της CM12 στα Oneplus One.

OnePlus Forums Via 9to5Google

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo