[Φήμη] To νεό UI του Touchwiz θα είναι πολύ πιο ελαφρύ.

0

Μετά την εμπορική αποτυχία των Galaxy S3 και S4 και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην αγορά το Galaxy S5, παρότι πρόκειται για μια πραγματικά καλή συσκευή, η Samsung φαίνεται πως θα απαντήσει (επιτέλους) στο κάλεσμα χιλιάδων χρηστών, και θα βάλει πριόνι και τσεκούρι στο TouchWiz.

Μπορεί το skin της Samsung να είναι με διαφορά το πιο πλούσιο σε δυνατότητες, δε παύει ομως να προσθέτει μεγάλο φόρτο στο hardware των συσκευών της, καταφέρνοντας να εμφανίζει lag ακόμα και στις ναυαρχίδες της Κορεάτικης εταιρίας.

Αυτό φαίνεται οτι θα αλλάξει, σύμφωνα με ανώνυμες πηγές του Bussiness Korea, αφού οπως αναφέρουν οι πηγές αυτές, η Samsung εκτός απο μια εντελώς νέα προσσέγγιση για το σχεδιασμό του νέου Galaxy S6, θα κάνει όσο το δυνατόν περισσότερο optimize στο νέο touchwiz που θα το συνοδεύει, ενω δεν αποκλείεται να αφαιρέσει και ορισμένες απο τις δυνατότητες που δε χρησιμοποιεί κανείς, ή ενδιαφέρουν ελάχιστους, προσθέτοντας τις σας μέσω εγκατάστασης αν το επιθυμεί ο χρήστης.

Στόχος των Κορεατών είναι το UI της νέας συσκευής να έχει εμπειρία χρήσης “επιπέδου Nexus 6” χωρίς να χάσει βέβαια το σημαντικότερο μέρος της λειτουργικότητας του.

Μια εμπειρία χρήσης Touchwiz λοιπόν, χωρίς την επιβάρυνση της συσκευής. Αυτό θα ήθελα να το δώ.

Το νέο Galaxy S6 αναμένεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να μπεί μέσα στον Ιανουάριο σε μαζική παραγωγή, για να κυκλοφορήσει στις πρώτες αγορές στο τέλος Φεβρουαρίου.

Η παγκόσμια διάθεση της συσκευής λογικά θα ξεκινήσει μετά την επίσημη παρουσίαση της στη MWC 2015 θα πραγματοποιηθεί στις 2-5 Μαρτίου του 2015.

Λέτε να καταφέρει η Samsung να κάνει την αντεπίθεση της;

Via Android Authority

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. […] καμ – μπακ στην κορυφή των προτιμήσεων, εκτός απο το γερό lifting σε θέματα Software, θα προσθέσει (οπως έκανε πάντα) εξαιρετικό hardware στη […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo