To πρόγραμμα του Google I/O 2015 προδίδει το “Android M” (Ψηφίστε τι σημαίνει το M)

0

To φετινό Google I/O θα λάβει χώρα στις 28 και 29 Μαίου, στο San Francisco, και μπορεί το να το παρακολουθήσουμε απο κοντά να είναι αρκετά δύσκολο(και ακριβό) φαίνεται όμως οτι θα έχουμε μερικούς καλούς λόγους να το περιμένουμε πως και πως.

Στο πρόγραμμα του συνεδρίου, που ανέβασε online η Google νωρίτερα σήμερα, γίνεται αναφορά στο Android M, το οποίο δε χρειάζεται και πολύ φαντασία για να καταλάβουμε οτι πρόκειται για την επόμενη έκδοση του Android.

Android-M-Google-IO

Σε μια κίνηση παρόμοια με την περυσινή, η Google αναμένεται να δώσει στο Google I/O μια πρώτη γεύση του νέου λειτουργικού, με τις βασικότερες βελτιώσεις του, κάνοντας το όμως διαθέσιμο, ακόμα και σε δοκιμαστική μορφή αρκετά αργότερα.

Διατηρώ τις ελπίδες μου οτι στο φετινό i/O θα δούμε ένα ακόμη Nexus Phone, το οποία μάλιστα ελπίζω να επιστρέφει τη σειρά σε.. ανθρώπινες διαστάσεις.

Λίγες εβδομάδες λοιπόν, πριν το ντεμπούτο του νέου Android, ήρθε η ώρα να πέσουν τα στοιχήματα. Πιο γλυκό απο M θα συνοδεύσει το νέο Android;

[poll id=”4″]

Με επικρατέστερο το Marshmallow, και προσωπικό ποντάρισμα στο μπακλαβάς, μόνο ο καιρός θα δείξει πιο γλύκισμα θα σταθεί δίπλα στο επόμενο Android.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. […] αυριανό Google I/O 2015 η Google θα παρουσιάσει και το νέο Android M, για το οποίο σύμφωνα με αρκετές πηγές, θα διαθέσει και […]

  2. […] αυριανό Google I/O 2015 η Google θα παρουσιάσει και το νέο Android M, για το οποίο σύμφωνα με αρκετές πηγές, θα διαθέσει και […]

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo