Στείλτε τις ειδοποιήσεις σας σε άλλες συσκευές Android με το PushBullet

0

pushbullet-settings

Τα βασικά για το PushBullet τα είχαμε πει σε παλιότερη παρουσίαση, σήμερα ωστόσο σας έχω ακόμα καλύτερα νέα, αφού η νέα έκδοση της εφαρμογής προσθέτει μια εξαιρετική λειτουργία που ίσως φανεί πολύ χρήσιμη σε αρκετούς απο εσάς.

Στη τελευταία αναβάθμιση της γνωστής εφαρμογής, προστέθηκε – σε Beta μορφή για την ώρα – η δυνατότητα να προβάλλεται ολες τις ειδοποιήσεις, απο όλες τις Android συσκευές σας, σε όλες τις συσκευές σας! Καλό;

Ενεργοποιώντας την επιλογή στις ρυθμίσεις της συσκευής, μπορείτε να προβάλλεται στο Tablet σας τις ειδοποιήσεις του κινητού σας, χωρίς να χρειάζεται να έχετε συνέχεια κοντά σας όλες τις συσκευές σας.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε την επιλογή σε όλες τις συσκευές σας που θέλετε να “μοιράζονται” τις ειδοποιήσεις τους. Έτσι μπορείτε να συνδέσετε το κινητό της δουλειάς σας, με το προσωπικό σας κινητό και το Tablet σας, και να βλέπετε ολες τις ειδοποιήσεις σας απο οποιαδήποτε συσκευή έχετε στα χέρια σας.

Φυσικά αν θέλετε οι ειδοποιήσεις σας μπορούν να εμφανίζονται και στον υπολογιστή σας, απλά εγκαθιστώντας το Pushbullet extension για τον Chrome ή τον Firefox.

http://youtu.be/MRJc0Ug6lO4

Οπως προείπα το εν λόγω χαρακτηριστικό είναι σε Beta μορφή ακόμα, ωστόσο δεν έχει παρουσιάσει κάποιο σημαντικό πρόβλημα, αφηστε που είναι διαθέσιμο και δωρεάν.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo