To Android 4.3 είναι εδώ και ετοιμάζετε να εγκατασταθεί στη Nexus συσκευή σας

0

Και μετά το νέο Nexus.. Τουρουμ τουρουμ τουρουυυυμ! Android 4.3! Στο San Francisco η Google σήμερα μας συστήνει την νέα αναβάθμιση του Android η οποία οδηγεί το λειτουργικό της Google στην έκδοση 4.3.

Οι σπουδαιότερες αλλαγές είναι η υποστήριξη Bluetooth Low Energy, το νέο OpenGL ES 3.0, νέα DRM APIs που θα παρέχουν στους παρόχους υλικού περισσότερες επιλογές, οπως για παράδειγμα το Netflix το οποίο θα έχει πλέον νέα δυνατότητα Streaming στα 1080p

Στην έκδοση για Tablet την εμφάνιση τους κάνουν τα «περιορισμένα» profiles τα οποία έχουν ενσωματωμένο Parental Control, αλλα και περιορισμένη πρόσβαση σε εφαρμογές και υπηρεσίες.

Το Android 4.3 που συνεχίζει να κρατά την κωδική ονομασία Jelly Bean, ξεκίνησε ήδη τη σταδιακή αναβάθμιση των Nexus συσκευών σε όλο τον κόσμο.

Οι πρώτοι τυχεροί θα είναι οι κάτοχοι Nexus 4, Nexus 7, Galaxy Nexus και Nexus 10, ενώ όσοι έχουν Google Play Editions του Galaxy S4 ή του HTC One θα πρέπει να περιμένουν για λίγο ακόμα.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. […] τη χθεσινη παρουσίαση του νέου Android 4.3 η Sony ήταν η πρώτη εταιρία που […]

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo